ויראלי
מירן בוזגלו חושפת: "בכיתי בשקט שלא ישמע, איזה גיבור"
אושיית הרשת פתחה את הבוקר עם ווידוי חושפני. בזמן שבעלה, מאור בוזגלו, נוהג ברכב והיא יושבת לידו, סיפרה בסטורי בגלל איזה גיבור היא בכתה

מאור ומירן בוזגלו הם אחד מהזוגות הכי אהובים, יציבים וחזקים בביצה המקומית. אחרי שנכנסו ללב של כולם בזכות הסדרה שעוקבת אחרי חיי משפחתם, "הבזגלוס", מינפו בני הזוג את ההצלחה כדי להישאר בתודעה ובעשייה.
השניים מרבים להעלות לסטורי שלהם תיעודים מחיי היומיום, המשפחה והזוגיות. הם חושפים את הרגעים המשמחים וגם את הרגעים הפחות נעימים. הבוקר (ראשון) חשפה מירן כי "אתמול בלילה היה קטע עצוב בספר, אז התחלתי לבכות. עכשיו בכיתי בשקט שמאור לא ישמע". אבל, ניסיון ההסתרה לא עבד ובן הזוג שמע ולא הבין על מה המהומה.
בזמן שמאור לידה ברכב היא פונה למצלמה ואומרת: "לכו תסבירו לו שאמאדו נכנס לנו ללב". מאור מתפרץ לסרטון ושואל מי זה, ומירן עונה: "הגיבור של הספר... שלא תדע איזה גיבור, אמאל'ה".
כזכור, זו לא הפעם הראשונה שמירן נחשפת ואף בוכה לעיני המצלמות. לפני כחודש, שיתפה הכוכבת בדמעות כי עוברים עליה ועל בני ביתה ימים קשים, זאת בעקבות נסעיתה ביחד עם מאור אל מעבר לים. זוג ההורים שהה במשך 3 שבועות בטביליסי לטובת צילומי הסרט ושיתפו לא פעם כי המרחק והגעגוע לילדים מקשה עליהם.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה