ויראלי
אייל ברקוביץ' משתולל בשידור: "שטנים, נאצים, עכברים מסריחים"
ברקוביץ' סיפר בזעם בשידור כיצד יש לפעול נגד חמאס אחרי רצח משפחת ביבס: "כל מה שהם יעשו - אני לא מופתע. הייתי בטוח שהם יעשו לנו עוד תרגיל ועוד אחד לא יגיע. להביא מי שבחיים ומי שלא בחיים ואז לפרק להם את הצורה"

לאחר ששישה חטופים שבו ביום שבת האחרון למשפחותיהם ולמדינת ישראל אחרי למעלה מ-500 ימים בשבי החמאס, אראל סג"ל ואייל ברקוביץ' דיברו על כך בתכניתם ב-103FM. השניים כמובן גם הזכירו את הרצח הנורא של משפחת ביבס.
ברקוביץ' אמר תחילה: "מה שהלב שלנו עובר, זה כמו לונה פארק. הארונות של הביבסים מגיעים. זה קורע את הלב", עמיתו לשידור הצטרף לתחושה: "גם אנחנו אכלנו את התעמולה של החמאס שהם נהרגו בהפצצות של צה"ל".
ברקוביץ' סיפר בזעם: "חמאס אלה שטנים, נאצים, כל מה שהם יעשו - אני לא מופתע. הייתי בטוח שהם יעשו לנו עוד תרגיל ועוד אחד לא יגיע. אנחנו חייבים לסיים את פרק ב', פרק ג', להביא מי שבחיים ומי שלא בחיים ואז לפרק להם את הצורה. לא שווה שחייל אחד ימות בשביל החלאות האלה. יש לנו חיל אוויר. אי אפשר להיפטר מהם, אלה עכברים מסריחים שנמצאים במנהרות".
עוד ב-
סג"ל השיב: "אנחנו התעקשנו להשאיר את עזה אצלנו ולא דחפנו אותה למצרים. זו הטעות. הכיוון היה צריך להיות מצרים ולא ישראל. אני נזהר בדיבור על מה שאני חושב על עזה", חברו הגיב: "אנחנו נחיה על חרבנו עוד מאה שנה, ויהיו עוד הרבה הירדמויות בדרך, ואנחנו בבעיה. עד שהמלחמה הזו לא מסתיימת אין זמן לחגיגות, יש אנשים פצועים, חטופים, לוותר על מדליות. הרמטכ"ל צריך להיות ליד הארונות של ביבס. לכבד את הנופלים. הוא חזר וזה מה שחשוב".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.וכשרצחו את משפחת פוגל גם צעקנו ככה (ל"ת)מוש 02/2025/24הגב לתגובה זו1 0סגור