ויראלי
נועה קירל ודניאל פרץ מתנשקים בוולנטיין: "לתמיד"
הזוג המדובר של תעשיית הבידור חוגג את יום האהבה ומשתף תמונות רומנטיות שכוללות גם נשיקה. צפו בתמונות

נועה קירל ודניאל פרץ הם הזוג הכי מדובר כיום בעולם הבידור, והמאורסים שמתכוננים לחתונה ממשיכים להפגין אהבה בפומבי.
בסוף השבוע הם עשו זאת בדרופ של תמונות רומנטיות לכבוד הוולנטיין. לאחרונה פורסם כי החתונה של השניים עשויה להתקיים בחורף הבא, אך התאריך עדיין לא רשמי וסופי.
האירוסין של השניים מגיעים בנקודת זמן משמעותית בקריירה של קירל. הסיום המפתיע של החוזה עם חברת התקליטים האמריקאית אטלנטיק רקורדס מסמן תקופת מעבר מקצועית, כאשר ההופעה הקרובה בפארק הירקון מייצגת את מעמדה האיתן בתעשיית המוזיקה הישראלית. ההחלטה להתחייב לקשר ארוך טווח בעיצומה של תקופת שינויים מקצועיים מדגישה את חשיבות היציבות הרגשית והתמיכה ההדדית בחייהם של אמנים צעירים.
עוד ב-
פרץ וקירל מבלים זמן רב ביחד, למרות שלשניהם יש קריירה מקצועית מעבר לים, הם מוצאים את הרגעים שלהם להיות ביחד. כך בתקופה האחרונה בילה דניאל עם נועה בחזרות ובהופעות הפסטיגל מאחורי הקלעים, דבר שגם עורר התרגשות בקרב שאר משתתפי הפסטיגל שאוהבים מאוד את שחקן הכדורגל המצליח באירופה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה