מדדים ומחקרים
אייל גולן נשאר בחוץ, אושר כהן עוקף את אודיה | דירוג ספוטיפיי
עומר אדם חוגג ניצחון משולש בזכות נוכחות במקומות המובילים בכל הטבלאות בדירוג. במקביל, אושר כהן עוקף את אודיה ורביד פלוטניק ומטפס הישר אל המקום השני | דירוג ספוטיפיי של ice

נתוני האזנות של ספוטיפיי ישראל מהשבוע החולף מביאים איתם לא מעט הפתעות ושמות מסקרנים לדירוג השירים, האמנים והאלבומים המואזנים ביותר השבוע בדירוג הספוטיפיי של ice.
בטבלת דירוג האומנים המואזנים ביותר, עומר אדם שומר על המקום הראשון ועל התואר האומן המואזן ביותר של ספוטיפיי ישראל. לאחריו אושר כהן שחוזר למקום השני ומדיח את אודיה אל המקום השלישי.

אל המקום הרביעי הגיעה הראפר האהוב רביד פלוטניק שהוציא בתחילת חודש ינואר את אלבומו השביעי "הדרך אל שביל הזהב". לבסוף פאר טסי סוגר את הטבלה ומתברג אל המקום החמישי.
"אהובתי כבר לא רואה אותי" של עומר אדם, שומר על המקום הראשון בטבלת השירים המואזנים ביותר בספוטיפיי לאחר שזכה ב-366,064 האזנות. אל המקום השני הגיע "את לא יודעת כמה שאני אוהב אותך" הסינגל האחרון של אודיה שגרף 294,466 האזנות.

בזכות אלבומו החדש "לחנים שבורים" שניפק כמה וכמה להיטים, השיר "תהום" של עומר אדם הגיע למקום השלישי עם 292,953 האזנות. הדואט של ברונו מארס וליידי גאגא "Die With A Smile", ניצב במקום הרביעי לאחר שרשם 289,884 האזנות. לבסוף, ששון איפרם שאולוב סוגר את הטבלה עם הלהיט המדבק "תמיד אוהב אותי" שזכה ל-248,507 האזנות.

עוד ב-
בגזרת האלבומים המואזנים של השבוע מככב במקום הראשון, איך לא, עומר אדם, שגם כאן משאיר אבק לכולם עם האלבום "לחנים שבורים". במקום השני ניצבת אודיה עם אלבומה "ילדה של אמונה". פאר טסי התברג אל המקום השלישי עם אלבומו המצליח "רדיו שטח 2". אל המקום הרביעי הגיעה בילי אייליש "Hit Me Hard And Soft" ולבסוף עומר אדם סוגר את הטבלה עם האלבום "עומר".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה