תקשורת ומדיה
תלונה במשטרה הוגשה נגד אורן חזן: "זה אירוע של הטרדה מינית"
לאחר שהפסיד בבחירות לראשות העיר, אורן חזן תועד בהתבטאות חריגה כלפי יאיר שטבון, ראש עיריית אריאל. בסרטון שפורסם בפייסבוק, חבר הכנסת לשעבר פנה לשטבון ואמר: "מדיון לדיון אני מבין כמה יש לך ז'רז'רמיל קטן"

לאחר שהתמודד בבחירות לראשות העיר אריאל והפסיד ליאיר שטבון, חבר הכנסת לשעבר אורן חזן עולה שוב לכותרות וזאת בעקבות התבטאות חריגה במיוחד. בימים אלו, משמש חזן כחבר אופוזיציה במועצת העיר אריאל. סרטון שפורסם אמש (שני) בפייסבוק והפך לוויראלי תוך זמן קצר, מציג באור שלילי את חבר הכנסת לשעבר.
בסרטון המדובר, נשמע קולו של אורן חזן אשר תוקף בחריפות את ראש עיריית אריאל יאיר שטבון במהלך דיון שהתנהל בימים האחרונים. "מדיון לדיון אני מבין כמה יש לך ז'רז'רמיל קטן. *** קטן יש לך, אה?", אמר חזן לראש עיריית אריאל הנבחר. בעקבות דבריו החריפים, מיהר אחד ממשתתפי הדיון להעיר לו על כך ואמר: "אורן, אל תעשה את זה יותר מביך".
תגובתו של ראש עיריית אריאל, יאיר שטבון, הועברה לעיתונאי בר זגה באתר "פנאי פלוס" ומטעמו נמסר כי מדובר בסרטון שפורסם ברשת החברתית פייסבוק אשר אפשר לגולשים להיחשף לישיבות המועצה, זאת כחלק מהרצון לשקף את פעילות העירייה למען התושבים.
לצד זאת, ציין ראש עיריית אריאל: "ברגע שהישיבה ננעלה וירדנו משידור, הרגע שלו חיכה אורן, כדי שזה לא יהיה מוקלט, אז האירוע הזה נאמר. הוא לא שם לב שחברו לאופוזיציה פבל פולב, עשה פייסבוק לייב מקביל לזה של העירייה ובעצם זה הוקלט שם. היו דברים חמורים מאוד, היה המשך להתבטאויות האלה, רק שזה לא הוקלט".
בהמשך, סיפר שטבון כי אורן חזן המשיך בהתבטאויות המיניות כלפי יתר הנוכחים בדיון. "הוא הטיח בסגן ראש העיר: 'אתה צופה בפורנו בזמן ישיבות מועצה', אני אפילו מתבייש לחזור על הדברים האלה".
עוד סיפר ראש עיריית אריאל: "הוא הטיח לעבר אשתי שהיא בהמה, למרות שהיא לא קשורה בכלל לישיבות המועצה, היא בכלל לא נמצאת שם, רומז לסגנית ראש העיר שהיא בוגדת, לי הוא קורא עבריין, אנחנו רגילים לשיח כזה".
עוד ב-
על פי הפרסום של העיתונאי בר זגה באתר "פנאי פלוס", בעקבות התנהלותו של אורן חזן, הוגשה תלונה במשטרה. יאיר שטבון, ראש עיריית אריאל, הסביר את המניע לאותה החלטה ואמר: "זה ממש אירוע של הטרדה מינית. בעבר הוגשה עוד תלונה כשהוא איים עליי: 'אני אפגע בכל מה שיש לך בחיים'".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.אין מוחאלי 03/2025/12הגב לתגובה זו0 1מאז שהאבא גנב את המוח ממחסן הכנסת נשאר גם הילד חסר מוח.סגור
-
1.היהפוך נמר חברבורותיו? (ל"ת)ליאור 03/2025/12הגב לתגובה זו0 1סגור