תקשורת ומדיה
רביב דרוקר בהתבטאות מביכה בשידור על חטוף ששוחרר: "הוא יצא הר אדם"
בעוד שאמירה מביכה אחרת בתקשורת משכה אמש תשומת לב מסיקור שחרור החטופים, גם עיתונאי ערוץ 13 הצליח להרים גבות כשתיאר את מצבו הגופני של חטוף ששוחרר באופן תמוה

יעל אודם, כתבת החינוך של חדשות 12, מצאה את עצמה במרכז סערה ציבורית אמש לאחר שהשמיעה מה שנחשד כפליטת פה במהלך שידור חי. אודם, שראיינה בצהריים את אביטל, אשתו של שגיא דקל-חן, ששוחרר משבי חמאס, ביקשה ממנה: "תגידי משהו לבנות ישראל שמחפיצות את בעלך מהרגע שעלה לבמה ונראה כל כך טוב".
הכתבת זכתה לביקורות נוקבות ברשתות החברתיות על ההתייחסות למראה החיצוני של החטוף באופן הזה ורבים האשימו אותה בחוסר טקט וחוסר רגישות כלפי אשתו, אביטל. מי שיצא, בין היתר, להגנתה של אודם הוא הקולגה מהערוץ המתחרה, רביב דרוקר שטען שיש בין השתיים קשר חברי: "אל תטפסו עליה כל כך. מותר. לא נורא. היא שמחה היום הזה. זה לא העליב אותה".
מתוך חשבון האינסטגרם של קרן שחם kerenshaham@
חדי העין מבין הצופים, ביניהם, אושיית הרשת קרן שחם, קלטו שגם דרוקר עצמו התייחס למצבם הפיזי של החטופים וטען בשידור לגבי אחד מהם: "הוא ממש יצא הר אדם. זה נראה שהוא אכל שם חמאסניקים לארוחת בוקר". האמירה, שנאמרה ככל הנראה עם חיוך, הצליחה בכל זאת לעורר צחוק של מבוכה לכאורה בכתבת מאיה איידן, שישבה לצידו של דרוקר.
עוד ב-
"או שהם בתחרות מי יוציא סרטון יותר מטורלל לרשתות או שאני כבר לא מבינה מה קורה", הגיבה שחם בסטורי וטענה שהביקורת הופנתה בלעדית לאודם כי היא אישה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה