בארץ
כשרות בזמן מלחמה: כשרות צהר נרתמת למאמץ הלאומי
בכשרות צהר נרתמו לשיתוף פעולה מסקרן עם כ-10 מסעדות עד כה, ביניהן: A וטאיזו בתל אביב של השף יובל בן נריה, הלוחשת לסירים בקיבוץ עינת, טרקלין אוכל ותרבות בפרדס חנה ועוד
בימים הלא פשוטים בהם אנו נמצאים ישנן לא מעט נקודות אור של התארגנויות, בראשן לא מעט מסעדות ברחבי הארץ שגייסו שפים וטבחים רבים מכל התחומים לטובת הכנה בלתי פוסקת של מנות שהועברו ויועברו בצורה שוטפת ללוחמים הפזורים ברחבי המדינה ולמשפחות שנאלצו לברוח מבתיהן.
בכשרות צהר נרתמו לשיתוף פעולה מסקרן עם כ- 10 מסעדות עד כה, ביניהן: A וטאיזו בתל אביב של השף יובל בן נריה, הלוחשת לסירים בקיבוץ עינת, טרקלין אוכל ותרבות בפרדס חנה ועוד.
המסעדות שבמהלך פעילותן השוטפת והיומיומית מגישות אוכל לא כשר, והתנדבו לעשייה על מנת לוודא שהאוכל שנשלח למשפחות ולמתנדבים יהיה בכשרות ראויה, כך שניתן יהיה להנגישן עבור כלל לוחמינו בשטח. מטבחי המסעדות עברו הכשרה מלאה על ידי צוותי הכשרה של כשרות צהר ומפוקחים ע"י המשגיחים ובכך אפשרה לאלפי מנות כשרות להגיע לשטח.
יח"צ טאיזו
עוד ב-
עסקים נוספים אשר מחזיקים בתעודת כשרות צהר התגייסו למען החיילים והמשפחות, לדוגמא: קיטשן 94, השף מורן גיל, פנינה פאי, דוסה בר, משק עפאים ועוד.. צהר קוראים למסעדנים ושפים נוספים שאמונים על מיזמים קולינריים התנדבותיים ברחבי הארץ ללא תעודות כשרות, לפנות אליהם על מנת לסייע בהתנדבות מלאה ולהעניק כשרות.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה