בארץ
"שאני לא אצא מהרכב למה אני אז** אותך!": צפו במעצר הדרמטי
שוטרי מסובים עצרו בשבוע שעבר גבר כבן 24 שסירב לציית להוראת שוטר. על מה עוכב מלכתחילה? מה הוא אמר לשוטר וכיצד הוא פצע אותו?

דרמה לאור יום באור יהודה: בשבוע שעבר (ראשון) שוטר סיור של תחנת מסובים חלף ברחוב כנען באור יהודה, כאשר הבחין ברכב שחסם את נתיב הנסיעה וגרם לרכבים שהגיעו אחריו לסטות לנתיב הנסיעה הנגדי, וכתוצאה מכך רכבים שהגיעו מהנתיב הנגדי נאלצו לבלום.
השוטר ביקש מהנהג לפנות את נתיב הנסיעה, אך הנהג אינו נשמע להוראת השוטר, לא פינה את הנתיב ונשאר במקום תוך שקילל, גידף ואיים על השוטר: "שאני לא אצא מהרכב
למה אני אז** אותך פה" והעביר הילוך נסיעה.
למה אני אז** אותך פה" והעביר הילוך נסיעה.
כתגובה לאיומים, השוטר ניגש לרכב והכניס ידו לרכב על מנת לדומם את המנוע, ואז קרה הדבר הבא: הנהג סגר את חלון הרכב על ידו של השוטר והחל בנסיעה תוך שגופו של השוטר, שנפצע קלות בידיו וברכיו כתוצאה מהתקרית, תלוי על הרכב, עד שהצליח להשתחרר. הנהג נמלט מהמקום.
שוטרי תחנת מסובים איתרו את החשוד, בן 24 תושב נתניה, ועצרו אותו לחקירה שבסיומה נכלא ומעצרו הוארך מעת לעת. עם סיום החקירה, יח' התביעות של משטרת מחוז ת"א הגישה כתב אישום נגד החשוד בגין איומים, הפרעה לשוטר במילוי תפקידו, נהיגה פוחזת של רכב, עצירה המפריעה לתנועה וכן בקשה למעצר עד תום ההליכים.
עוד ב-
לא פעם דיווחנו על מעצרים דרמטיים של משטרת ישראל הכללו אלימות כלפי שוטר, כמו במסיבת הבריכה בראש העין או בניסיון של תושב גדרה להתחמק מקבלת דו"ח.
מצ"ב תיעוד מהאירוע הנ"ל ממצלמת אבטחה ברחוב. צילום: דוברות המשטרה
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה