בריאות
מדינה בטראומה: זה הסכום שיעלה למדינה לטפל בנפגעים
הוועדה המנהלת של קרנות הביטוח החלה בחלוקת הסיוע הכלכלי לנפגעי המלחמה. עד כה, הושקעו 300 מיליון שקל עבור נפגעי המלחמה ואף פורסמו מודעות 'קול קורא' לארגונים ועמותות, במטרה שאלו יקבלו טיפול רפואי הולם

ככל שהזמן עובר, נראה כי הסיוע שיינתן מהממשלה, ייאלץ להתרחב שכן מדובר במשרתי מילואים שמתמודדים עם השלכות רפואיות שונות ואזרחים נוספים, שנחשפו בדרכים אחרות לזוועות של אירועי הטבח שהתרחשו ב-7 באוקטובר. הוועדה המנהלת של קרנות הביטוח הלאומי, החלה לסייע לנפגעי המלחמה ועד כה הושקעו סכומים נכבדים עבור שיקומם הנפשי והפיזי.
על פי הפרסום של אתר "Ynet", הוועדה המנהלת של קרנות הביטוח הלאומי החלה בסיוע נרחב למען נפגעי המלחמה. עד כה הושקעו 300 מיליון שקל עבורם. הוועדה המנהלת, שעליה אחראית נורית דאבוש ושר העבודה, יואב בן צור, שאחראי גם על הביטוח הלאומי, יזמו את פרסום מודעת 'קול קורא' לארגונים ועמותות.
אותה פעולה נועדה לקרוא לגופים נוספים להעניק סיוע רפואי לנפגעי מלחמת "חרבות ברזל". לצד זאת, גם גופים רפואיים כמו זק"א ואיחוד הצלה, יקבלו סיוע כספי שמסתכם ב-65 מיליון שקל. בנוסף, 7.5 מיליון שקל הושקע לטובת הסיוע הרפואי והשיקום הנפשי של ניצולי מסיבת נובה ובני משפחותיהם.
עוד ב-
מלבד הסיוע הנרחב שמקבלים נפגעי המלחמה בימים אלו מצד גופים וארגונים שונים בארץ, גם הקהילה היהודית בעולם מתגייסת למאמץ המלחמתי. בחודש ינואר, דווח כי בזכות שיתוף הפעולה שערכה עמותת "מחשבה טובה" עם נדבנים בקהילה היהודית בבוסטון, ילדי המפונים במלונות, בני הגיל השלישי ומשפחות שונות אשר מתמודדים עם השלכות המלחמה קיבלו סיוע הולם. מלבד זאת, צוין כי לקרן החירום הישראלית של CJP, הועברה תרומה עבור נפגעי המלחמה אשר הסתכמה ב-45,000 דולר.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה