אוכל
מרק בורגול: מתכון מופלא וסודי ב-3 רכיבים שעושה פלאים בחורף
מעטים מכירים את המתכון למרק בורגול שנותן את כל הבמה לגרגרי החיטה שמסמיכים אותו ומעניקים לו מרקם קטיפתי. הוא כ"כ פשוט שמומלץ לקום ולהכין אותו כבר עכשיו. בטוח שיש לכם את המצרכים

זוכרים את האגדה על מרק הכפתורים? ובכן, במקרה הזה מדובר על מרק שהוא באמת בלי מצרכים כמעט שלוקח 2 דקות להכין - ועדיין התוצאה קטיפתית, סמיכה, משביעה ומנחמת כל כך בימי החורף הקרים. הבטחנו 3 מרכיבים ואם לא סופרים מים, שמן ותבלינים זה אכן כל מה שתצטרכו. מוזמנים לבדוק.
רכיבים:
3/4 כוס בורגול שטוף (שימו לב שאם אתם בוחרים בורגול דק יש לשטוף אותו במסננת מתאימה)
3 שיני שום קצוצות
חצי צרור כוסברה קצוצה
1.2 ליטר מים
2 כפות שמן רגיל
1/2 כפית כרכום
כפית גדושה מרק עוף
מלח לפי הטעם
3 שיני שום קצוצות
חצי צרור כוסברה קצוצה
1.2 ליטר מים
2 כפות שמן רגיל
1/2 כפית כרכום
כפית גדושה מרק עוף
מלח לפי הטעם
עוד ב-
אופן ההכנה:
- להרתיח את המים בסיר ולהוסיף את השמן, הכוסברה, השום והתבלינים.
- לשפוך את הבורגול לסיר בקצב איטי ולבחוש תוך כדי.
- להביא שוב לרתיחה, להנמיך את האש ולסגור את הסיר.
- לבשל למשך כ-20 דקות עד שהבורגול רך ומידת הסמיכות רצויה.
- שימו לב שלמרק יש בכל מקרה מרקם סמיך ולא מימי.
- בתיאבון.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה