אוכל
מנות שף ומחירים נגישים - המסעדה הכשרה שכובשת את חולון
תכירו את המסעדה שמביאה את חיי הלילה לחולון ומציעה מנות שף איכותיות וכשרות במחירים נוחים לכל כיס לצד קוקטיילים ייחודים ומוקפדים

אומרים שהשנה הראשונה של עסק קולינרי היא זאת שתכריע אם יצליח או ייכשל. אז כנראה שמסעדת "רמבלה, עושה משהו טוב אם היא הצליחה לשרוד את השנה הראשונה שלה ועוד בתקופת המלחמה. "רמבלה" מביאה עמה בשורה לתושבי חולון והסביבה עם מקום בילוי כיפי, שיר במנות טובות וקוקטיילים מפנקים.
המסעדה שהחלה את דרכה בכלל כבר קוקטיילים כיפי, שינתה את פניה ואופייה בעקבות מלחמת "חרבות ברזל" והצליחה לכבוש את לב הקהל הישראלי בזכות חומרי הגלם האיכותיים, המחירים הנוחים והדגש הרב על השירות.
גיל רבי, אחד מבעלי המסעדה, מכיר את חיי הלילה והמסעדנות בחולון והוא חבר לרוני קפון ודון ברכה. ביחד השלושה תכננו, שיפצו ועמלו בשך שנה וחצי על המקום. אך בסמוך לפתיחה החגיגית פרצה המלחמה וכל עובדיהם גויסו למילואים. אבל, המכה הזאת לא עצרה את השלושה והם החליטו להפוך את בר הקוקטיילים שלהם למסעדה כשרה שמעניקה חוויה קולינרית.
כיום, כשנה וחצי אחרי, מסעדת "רמבלה" היא אחת מהמקומות החמים והטעימים בעיר ויש סיבה לכך - תפריט עשיר ומגוון במנות שף במחירים נוחים ונגישים לכל כיס. אנחנו טעמנו מספר מנות ובהחלט יש סיבה להתלהבות של הקהל. בתפריט המנות הראשונות ניתן למצוא מנות כמו סלט שרי שרינג, סיגר דגים, טונה צרובה וקרפצ'יו בקר. מנה ראשונה אחת הפכה לפופולארית במיוחד בזכות הייחדויות שלה - מנת הסביצה שמגיעה בתוך עלי חסה עם איולי טוגראשי. המנה עדינה ומתאימה מאוד גם למי שלא חובב דגים נאים, בזכות התיבול העדין והייחודי.

מנת הסביצ'ה המפורסמת, צילום: עוז אוחיון
גם בגזרת המנות העיקריות ניתן למצוא שפע בתפריט שכל אחד יכול להתחבר אליו - החל ממנות המבורגר ושניצל קלאסיות שמוכנות בקפידה ועד למנות בשר ודגים שלא מביישות מסעדת שף. שתי מנות עיקריות משכו את תשומת לבנו במיוחד - טאטקי סינטה צרובה עם פיטריות שימג'י ושמפיניון, שום קונפי, קרם קוקוס וקרמבל זיתים שחורים. המנה מגיעה עם רוטב מתקתק ועדים של סויה וג'ינג' קרמל שמקפיצה את המנה ומעניקה לה טעם ייחודי. המנה השנייה היא מנת פילה לברק שמגיע על מצע תבשיל של חומוס ומנגולד ומעניקה אדפטציה מודרנית למנת החריימה המפורסמת.

טאטקי סינטה ברוטב מקורמל, צילום פרטי

הגרסה המודרנית לחריימה, צילום פרטי
כל המנות מלוות בקוקטיילים מקפיצים שמוגשים בכוסות מעוצבות עם הקפדה על הפרטים הקטנים, מה שמעניק לחויית האכילה פן נוסף וכיפי ולרגע אפשר להרגיש ממש בספרד. גם בגזרת הקינוחים המקום לא מאכזב ומציע שלל מנות כמו קראק פאי, סופלה שוקולד ומלבי.
לאורך כל הישיבה במסעדה, דאג צוות המקום להסתובב בין הסועדים - לוודא שטעים וכולם מרוצים. בימים בהם הלקוחות שמים גם דגש על חויית השירות - היחס של צוות "רמבלה" ראוי לציון לשבח. דבר נוסף שאהבנו הוא האפשרות להוציא מנות מותאמות לקהל הצליאקי והאלרגי, שכן כולם מתקבלים שם בברכה.

הקוקטיילים המוקפדים, צילום: עוז אוחיון
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה