תרבות ופנאי
כוכב ערוץ 12 מגיב להודעה לאשתו: "מאחלת לך לצאת בידיים ריקות מביה"ח"
השחקן שלומי יפרח, כוכב הסדרה "השוטרים", חשף הודעה שקיבלה אשתו ההריונית טליה מעוקבת באינסטגרם שככל הנראה מעוניינת בשחקן: "כולך כיעור. לא ברור מה שלומי מצא בעיניי הצפרדע הבולטות שלך". מה ענה לה יפרח?

השחקן שלומי יפרח, חשף בחודש דצמבר האחרון כי אשתו טליה נמצאת בהיריון ראשון, שלוש שנים לאחר שהשניים נישאו זה לזו. בימים האחרונים שיתף יפרח הודעה שקיבלה טליה מעוקבת באינסטגרם - שככל הנראה מקנאה בזוגיות של השניים - ואת הדברים המזעזעים שנאמרו לאשתו שם:
"כולך כיעור אחד מושלם! לא ברור מה שלומי מצא בעיניי הצפרדע הבולטות שלך והשיניים העקומות והשבורות, שלא לדבר על האייקיו שלך ששואף לאפס! מאחלת לך לצאת בידיים ריקות מבית החולים", כתבה העוקבת.
יפרח, שהחליט להגיב בעצמו, כתב לה בפרטי: "האמת שרציתי לשלוח לך כתב תביעה אבל החלטתי פשוט לכתוב לך שזה הדבר הכי מכוער ושפל שאת בתור אישה יכולה לאחל לאישה. יש לך ילדים וקללות הן בומרנג, רק שתדעי את זה...".
השחקן המשיך והגן על אשתו שנמצאת בשלבי היריון מתקדמים: "מצאתי את האישה הכי יפה בעולם והכי חכמה שיש. כנראה שהקנאה שלך אוכלת אותך וזה בסדר. אני אאחל לך רק בריאות הנפש כי נראה לי שאת צריכה את זה... אני מאוד רוצה לאחל לך מחלות קשות ורעות וימים שחורים אבל לא, תמשיכי לראות אותנו מצליחים כי יש לנו הקב"ה למעלה והקנאה תמשיך לאכול אותך".
עוד ב-
יפרח ששיתף את חילופי הדברים הוסיף כי אשתו ההיריונית בכתה מההודעה הנבזית: "זאת אלימות לכל דבר ועניין. אני לא הייתי מוכן לעבור על זה בשתיקה. ה' ישמור אותנו מעין הרע".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה