קריפטו
הקריפטו היומי: הביטקוין מתקרב שוב ל-100,00 דולר, האת'ריום בירידה
המסחר בשוק הקריפטו התאפיין במגמה מעורבת. לצד עליות שערים מרשימות מצד הריפל שקפץ ב-2.13% והביטקוין שמחירו מתקרב שוב ל-100,000 דולר, האת'ריום מאבד גובה והקרדאנו יורד ב-2.65% | הקריפטו היומי

לאחר עליות שערים מטאוריות בתקופה שלאחר ניצחונו של דונלד טראמפ בבחירות בארה”ב, בשבועות האחרונים חלה תנודתיות מחודשת בשוק מטבעות הקריפטו, בעקבות שורה של אירועים בכלכלה העולמית. לאחר שאתמול (שישי), נרשמה מגמת עלייה בשוק, היום (שבת), המסחר במטבעות התאפיין במגמה מעורבת.
הביטקוין, ששבר בחודש שעבר שיא חדש כאשר מחירו זינק ל-106,000 דולר, איבד מאז עשרות אלפי דולרים. היום המטבע החזק ביותר בשוק הקריפטו עלה ב-0.80% כשמחירו עומד על 97,687.5 דולר. לאחר שצמח בשבוע האחרון ב-1.97%, שווי השוק שלו רשם קפיצה וכעת הוא מסתכם ב-1.94 טריליון דולר.

בשונה מהביטקוין, האת’ריום רשם היום שינוי שלילי של 1.46%מה השפיע על מחירו שעומד כעת על 2,692.26 דולר. לעומת זאת, בשינוי השבועי הוא דווקא טיפס ב-3.35% כששווי השוק שלו מסתכם ב-324.38 מיליארד דולר.
המטבע שממשיך לבלוט בימים האחרונים הוא ללא ספק הריפל. הפעם, המטבע זינק ב-2.13% זאת לאחר שבשבעת הימים האחרונים הוא טיפס ב-16.19%. כל אלו השפיעו לטובה על מחירו ועל שווי השוק שלו שעומדים כעת על 2.78 דולר ליחידה ו-161.03 מיליארד דולר. לאחריו הביננס קוין, המטבע של בורסת ביננס, אשר עלה ב-0.36% כשמחירו עומד על 667.38 דולר. כמו כן, בשבוע האחרון הוא הציג קפיצה של 11.64% וכעת שווי השוק שלו מסתכם ב-94.49 מיליארד דולר.
הדוג’קוין, המטבע המזוהה עם המיליארדר אילון מאסק אשר נסחר ב-0.27 דולר ליחידה, צמח היום ב-0.23%, זאת בהמשך לעלייה שחווה לאורך השבוע שהסתכמה ב-11.27%. כל זה השפיע גם על שווי השוק שלו שעלה ועומד כעת על 40.99 מיליארד דולר.
עוד ב-
לאחר שבשבוע החולף הוא עלה ב-13.95%, מבין ששת המטבעות שנסקרו מי שהציג את הירידה הגדולה ביותר היה הקרדאנו, אשר פחת ב-2.65%. כעת, מחירו עומד על 0.78 דולר ושווי השוק שלו הינו 27.69 מיליארד דולר.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה