כסף וצרכנות
הבשורה של אייר חיפה: זה מה שיקרה בחברת התעופה
אייר חיפה הודיעה בשבוע שעבר העל הרחבת היעדים של חברת התעופה וכעת, היא מתכוננת למהלך זה

אייר חיפה מרחיבה צוותי אוויר ומערכות לקראת הקיץ
לאחר שבחברת אייר חיפה הודיעו על יעד חדש שיתווסף לשורת היעדים שלה, פאפוס שבקפריסין, אשר יתחיל לפעול בחודש אפריל, החברה מתכוננת גם לעונה החמה.
אייר חיפה, חברת התעופה הצפונית, ממשיכה בתנופת צמיחה עם סיום קורס דיילי אוויר השני, במסגרתו הוכשרו 7 דיילות ודיילים חדשים שיצטרפו בקרוב לצוות החברה. הבוגרים החדשים יחלו בטיסות הסמכה בשבועות הקרובים, מה שיגביר את מערך הדיילים הקיים ויאפשר שירות איכותי יותר בטיסות.
במקביל, החברה נערכת לפתיחת קורס טייסים חדש בשבוע הבא. הרחבת מצבת כוח האדם המקצועי תאפשר לאייר חיפה להגדיל את תדירות הטיסות ליעדים קיימים ולפתוח קווים חדשים. בנוסף, החברה צפויה לקלוט מטוס רביעי שיתגבר את פעילותה כבר בקיץ הקרוב.
הרחבת היעדים היא חלק מהתוכנית להקים חברת תעופה שתפעל בעיקר באגן הים התיכון, ותשמש את הנוסעים מהצפון. המטרה היא להקל על התהליך הבידוק, אשר מהיר יותר בנמל התעופה של חיפה מאשר בשדות תעופה אחרים.
הרחבת היעדים היא חלק מהתוכנית להקים חברת תעופה שתפעל בעיקר באגן הים התיכון, ותשמש את הנוסעים מהצפון. המטרה היא להקל על התהליך הבידוק, אשר מהיר יותר בנמל התעופה של חיפה מאשר בשדות תעופה אחרים.
עוד ב-
נכון להיום, החברה מחזיקה בצי של 3 מטוסים ומצפה להרחיב אותו בקרוב, מה שיביא ליותר טיסות ויותר אפשרויות ליעדים חדשים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה