קריירה ולימודים
הבכיר לשעבר באגף התקציבים באוצר - ימונה למנכ"ל האוניברסיטה הפתוחה
מאיר בינג, שכיהן כמנכ"ל המשרד לשיוויון חברתי, מונה למנהלה של האוניברסיטה הפתוחה ויחליף בתפקיד את רות שהם. בעבר שימש משנה למנכ"ל החברה למתנ"סים, ובאמתחתו תואר שני בכלכלה מהאוניברסיטה העברית. פרופ' ליאו קורי: "יוביל את הארגון להמשך הצלחות למען החברה הישראלית"
מאיר בינג, לשעבר מנכ"ל המשרד לשוויון חברתי, מונה למנכ"ל האוניברסיטה הפתוחה. מאיר בינג כיהן בשורה של תפקידים בכירים בעבר: סמנכ"ל כספים של האוניברסיטה העברית בירושלים, משנה למנכ"ל החברה למתנ"סים, סגן הממונה על התקציבים - אגף התקציבים, משרד האוצר.
מאיר בינג מחליף בתפקיד מנכ"ל האוניברסיטה הפתוחה את רות שהם, המנכ"לית היוצאת. לבינג הישגים בולטים וחשובים בכל המסגרות בהן פעל, הן במגזר הממשלתי וציבורי והן במגזר האקדמי. לדברי האוניברסיטה, המוטיבציה האישית שהביאה אותו להצגת מועמדות ולתפקיד מנכ"ל האוניברסיטה הפתוחה נובעת מתחושת מחויבות ארוכת שנים ליעדים חברתיים, ושאותם קידם בעצמו בין היתר כמנכ"ל המשרד לשיוויון חברתי.
מאיר בינג (צילום: יוחאי צוברי)
מאיר בינג הינו בוגר תואר ראשון במדעי המחשב ובמתמטיקה באוניברסיטה העברית בירושלים, ובעל שני תארים שניים: תואר שני מחקרי במדעי המחשב ותואר שני בכלכלה, גם הם מהאוניברסיטה העברית. הוועד המנהל של האוניברסיטה ופרופ' ליאו קורי, נשיא האוניברסיטה הפתוחה, מברכים על בחירתו של מאיר בינג, ומאחלים לו הצלחה בתפקיד האתגרי שעומד בפניו.
עוד ב-
פרופ' ליאו קורי אמר: "אני סמוך ובטוח שהצטרפותו של מאיר בינג להנהגת האוניברסיטה הפתוחה תוביל את הארגון להמשך הצלחות ולקיום תפקידה החיוני למען החברה הישראלית על כל גווניה ומרכיביה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.סיוט - סמינריון האוניברסיטה הפתוחהפאבל סטודנט אופ 07/2024/24הגב לתגובה זו1 0אני כבר שנה לא מצליח לסיים סמינריון במוסר ועסקים בפתוחה....סגור
-
1.האמת שלא מספרים לכם על האוניברסיטה הפתוחהמרצה אנונימי אופ 07/2024/21הגב לתגובה זו2 0יותר מחצי מהסטודנטים באוניברסיטה הפתוחה לא יצליחו לסיים את התואר ולא יקבלו תעודה בכלל. זו הסטטיסטיקה העגומה שלא מספרים לנרשמים לאוניברסיטה הפתוחה. הסיבה היא בדרך כלל דרישות מחמירות וקיצוניות בסמינריונים להגיש סמינריון בפתוחה לוקי כשנה. ממן 15 הצעת מחקר ופינג פונג מתיש עם המנחה. לעיתים מנחה אחד זורק למנחה משנה אחר. המדיניות בכל מקרה לא לאשר במכה ראשונה הצעת מחקר אלא לטרטר הסטודנט. דרישה קיצונית למקורות מה 3 שנים האחרונות . דרישה לשליטה באנגלית של שפת אם. לכן יותר ממחצית הסטודנטים נתקעים ללא תואר אחרי השקעה מטורפת בממנים ומבחנים. המועצה להשכלה גבוהה מבחינתה מקשה על האוניברסיטה הפתוחה כי תנאי הקבלה קלים. לא צריך פסיכומטרי ולומדים הרוב מהבית. אבל העוקץ שלא מספרים שבסוף קשה לסיים את התואר....סגור
-
קשה עם סמינריון באוניברסיטה הפתוחהרונית סטודנטית אופ 07/2024/22הגב לתגובה זו2 0אני כבר חצי שנה בהלו ושוב מול המרצה בקורס על בת תימן היהודיה באוניברסיטה הפתוחה.... מאין יבוא עזרי?סגור