שיווק ופרסום

קינוחים ייחודים ב-20 שקלים בלבד: זה הפסטיבל שחוזר בפעם השנייה

פסטיבל הקינוחים "קרם דה לה קרם" חוזר לאשדוד שנה נוספת, זאת לאחר שבשנה שעברה זכה הפסטיבל להצלחה גדולה, בנוסף לעשרות טעימות של קינוחים ייחודים יציע הפסטיבל גם מגוון פעילויות ומיצגי רחוב ללא עלות
מערכת ice | 
קרם דה לה קרם (צילום שירן כהן)

פסטיבל "קרם דה לה קרם" חוזר לאשדוד בפעם השנייה, זאת לאחר ההצלחה המסחררת שנחל הפסטיבל בשנה שעברה בה הביא לעיר עשרות אלפי טועמים מכל רחבי הארץ, במסגרת הפסטיבל יוכלו המבקרים ליהנות ממיטב הקולינריה האשדודית הידועה והנחשבת במקום אחד. החל מאופות ביתיות למסעדות מקומיות ועד לקונדיטוריות עילית.

במסגרת הפסטיבל יוצעו קינוחים רבים שהבולטים מביניהם: טירמיסו של אליה בן שמעון, קרואסון הפיסטוק של פנינה פאי, הטארטים האישיים של אורטל זרביב, הספוליאטלה הנפוליטני של פיצה פארינו, בראוניז של אבישג כהן והרשימה עוד ארוכה. מאחורי הפסטיבל עומד הפודיז גל זהבי שמשמש כיועץ הקולינרי המפקח לפרטים קטנים.

הפסטיבל ייערך ב-21-22.8 בין השעות 18:00-23:00 בגן אלישבע באשדוד.

בין משתתפי הפסטיבל: אגם קייק, או או, או לה לה מקרון, אליה בן שמחון, ארוי דיי, אתי קייק, בוטיק הפיתה, ברולה, גנאש, דה לה פיקס, דניאלה ניסים, הירושלמי, המטבח של לימור ואורן, המרענן, הסושי של רחלי, זאת ,טרקלין, יאמי, יעקוב, ליאנס בייקרי, מואיז, מולי, מטילדה בר, מלבי car, מר צ'ורוס, נופית מרזוק, סוויטס, סמודי, ענבר יוסף, פארינה, פורטו, פטרה, פינוקי עידן, פנינה פאי, קאיפויה, קאפריס, קונדטאוריה, קפה ג'וליה, קפה גן סיפור, קפה מילנה, קפה פאזל, רונג'אן, רחלי שושן, שוגי, שיראל וקנין, תומר, inbal, i love eat, Kalabres וענבל לוטטי.

תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה