טלוויזיה
כוכב המירוץ למיליון משתף: "אבא שלי נכנס לכלא"
הערבוב המפתיע של הזוגות הוליד חיבור מרגש במיוחד בין שלומי יפרח לאזי בוחבוט. הריצה לצד "דמות אבהית" גרמה ליפרח לשבור שתיקה על הילדות: "הייתי בן 4 וחצי"
ערבוב הזוגות ב"המירוץ למיליון" ממשיך לייצר דרמות, רגעים בלתי צפויים וחיבורים מרגשים על המסך. בקטע התחרות הנוכחי בפרו, הזוגות המקוריים הופרדו לחלוטין ונאלצים כעת לעבור את משימות האקסטרים המורכבות כשהם מתחרים ראש בראש מול בני הזוג המקוריים שלהם. מי שמצא את עצמו בשידוך מעניין וטעון רגשית הוא שלומי יפרח, שצוות לרוץ לצד אזי בוחבוט.
המפגש של יפרח עם בוחבוט, אב שרץ במקור עם בתו דניאל ומהווה מודל לאבהות חמה, הציף אצל הכוכב הצעיר לא מעט רגשות. בשיחה כנה ופתוחה במיוחד במהלך הריצה המשותפת שלהם יחד, יפרח חשף בפני בן זוגו החדש לתחרות את סיפור הילדות המורכב שלו בצל היעדרותה של דמות אב:
"אני לא מכיר אבא, רק אמא", שיתף שלומי בגילוי לב נדיר, והוסיף את הפרט שטלטל את הצופים: "אבא שלי נכנס לכלא כשהייתי בן ארבע וחצי, הוא יצא כשכבר הייתי בגיל נעורים".
היעדרותו של האב אילצה את יפרח להתבגר בטרם עת ולקחת על עצמו אחריות כבדה של מבוגר בזמן שחבריו שיחקו בשכונה. הוא סיפר לבוחבוט כי הוא רגיל להסתדר לגמרי לבד, ואף נאלץ לשמש כדמות אב עבור אחיו הקטן. "גידלתי את אחי, הייתי מחליף חיתולים ולוקח אותו לאסיפות הורים מגיל 15-16", סיפר.
בהמשך סיפר עלל התיכנונים לעתיד: "בעזרת השם אנסה לפצות עם הילד שלי ולהיות אבא יותר מעורב", הצהיר. "אני יודע שאני רוצה להיות אבא טוב, שהילד שלי ילמד ממני ולא שיהיה טוב כמוני, אלא שיהיה יותר טוב ממני".
עוד ב-
את הריצה המשותפת עם בוחבוט, יפרח רואה כסוג של התנסות חדשה שיכולה למלא את אצלו חלל ריק שאביו השאיר. בעוד בוחבוט מנהל קשר קרוב ואוהב עם בתו, יפרח הודה שהסיטואציה זרה לו לחלוטין. "אני לא יודע מה זה טיולים עם אבא או מסעות עם אבא. אני לא מכיר את הדברים האלה", הודה בפני שותפו למסע, וסיכם בציפייה: "אז לרוץ עכשיו עם דמות אבהית, נראה איך זה יהיה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



