טלוויזיה

דיירת האח הגדול מבטיחה: "מפסיקה לאכול שרצים"

אחת הדיירות הדומיננטיות בתוך הבית המדובר במדינה, טל טיטו הודיעה מה יקרה במידה ותזכה בתכנית
מערכת ice | 
טל טיטו (צילום Olivier Fitoussi/Flash90 ,רן יחזקאל)
אחת הדיירות הדומיננטיות בבית "האח הגדול", טל טיטו הבטיחה מה היא תעשה במידה ותזכה בפרס הנוצץ בסיום העונה - מיליון שקלים.
"אני נשבעת, בי נשבעתי אמונה שלמה שאם אני מנצחת את האח הגדול, אני שומרת כשרות", אמרה טיטו בתיעוד מערוץ 26 שמשדר מהבית המדובר במדינה 24 שעות ביממה. עוד הבטיחה: "מפסיקה לאכול שרצים". מנגד, הדייר נדב ברנס אמר: "אני מוכן להפסיד בשבילך".
טיטו לא נשארה חייבת: "אני טל סופיה טיטו בת גייל, אם אני מנצחת את בית האח הגדול אני מתחילה לשמור כשר, לאלוהים, בשר-חלב, שעות, הכל, שרצים, הכל עוצרת, כלום עוצרת". עוד הוסיפה: "אתה מדבר פה עם בחורה שאוכלת בארוחה יכולה עכשיו לאכול עשרים קונכיות".
התנהלותה של טיטו בבית האח הגדול גוררת תגובות רבות. זוכה העונה שעברה, יובל לוי התייחס בסטורי לאחר ההדחה הראשונה. מיד אחרי, העלה לוי לחשבון האינסטגרם שלו סטורי זועם. הוא צילם את מסך הטלויזיה שלו ואת הרגע שבו טיטו ניצלה מהדחה וכתב: "איך לא עשינו כולם יד אחת על הילי. עזרנו לה. היינו מעיפים את טל, איך??". המתמודד לשעבר המשיך והטיף ביקורת: "אנחנו צריכים להיות מתואמים הדחה הבאה חבר'ה".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה