תיירות

החופשה בחו"ל תתייקר: החברה הפופולרית והמובילה מתייקרת משמעותית

החברה הפופולרית ביותר בביטוחי נסיעות, פספורטכארד, עדכנה את המחירים כלפי מעלה, ומי שלא יבדוק היטב את הפוליסה וישווה מחירים עלול לשלם הרבה יותר על המוצר הבסיסי
מני הרץ | 
טרמינל 3 בנתב"ג (צילום אבשלום ששוני/פלאש 90)
פרסום ראשון ב-ice: חברת פספורטכארד, שנחשבת למובילה בתחום ביטוחי הנסיעות, עדכנה את מחירי הפוליסות שלה כלפי מעלה, כשמדובר בעלייה משמעותית בעיקר בקרב קבוצות הגיל המבוגרות. על פי המחירון המעודכן, מבוטחים בני 60 עד 75 ישלמו בין 5.65 ל־13.30 דולר ליום, בהתאם לגיל, בעוד שמבוטחים מעל גיל 85 ישלמו כבר 21.26 דולר ליום – כמעט פי שבע ממחיר הפוליסה הבסיסית לצעירים. גם מקומם של הצעירים לא נפקד, וגם עבורם התייקרה הפוליסה. 
החברה מדגישה כי לא נעשו שינויים בכיסויים עצמם, והפוליסה עדיין כוללת שירותים כמו טיפול רפואי מיידי, פינוי אווירי, כיסוי לקורונה, ביטול נסיעה עקב מחלה והרחבות נוספות בתוספת תשלום – כגון ספורט אתגרי, מחשב נייד או טלפון סלולרי.
לצד זאת, סוכני ביטוח מדווחים על עלייה במודעות הציבורית לנושא הביטוח, במיוחד לאחר מגפת הקורונה והאירועים הביטחוניים בעולם, מה שגורם לישראלים לרכוש ביטוח מקיף גם בנסיעות קצרות.
עם זאת, ההתייקרות הנוכחית עשויה לגרום לחלק מהנוסעים לוותר על הרחבות או לבחור באפשרויות זולות יותר.
המומחים ממליצים לבדוק היטב את תנאי הפוליסה ולהשוות מחירים בין החברות לפני ההזמנה – שכן הפערים במחיר בין גילאים שונים ובין חברות הביטוח עשויים להגיע לעשרות אחוזים לכל יום נסיעה.
מפספורטכארד נמסר לאתר ice: "לאחר חמש שנים רצופות שבהן לא עודכנו מחירי ביטוחי הנסיעות, על אף שבמהלכן נרשמה עלייה משמעותית בעלויות הרפואיות הגלובליות, בוצע עידכון מתון בשיעור של כ-5% עד 11%. פספורטכארד תמשיך להוביל את תחום ביטוחי הנסיעות לחו״ל באיכות השירות, בזמינות ובשיעור החזרי התביעות הגבוה בישראל". 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה