תיירות

ישראל תחזור להיות יעד תיירותי? זה שיתוף הפעולה עם יוון שיצא לדרך

תערוכת התיירות IMTM, מהווה מוקד מרכזי ומשמעותי בתיירות הישראלית, ומטרתה היא לסייע, לתמוך ולשקם את התיירות. אל התערוכה שתתקיים חודש הבא, נרשמו שתי חברות תעופה יווניות מסקרנות
מערכת ice | 
תערוכת התיירות IMTM (צילום ניר שמול)
במטרה לסייע ולשקם את התיירות, תתקיים השנה במאי תערוכת התיירות הבינלאומית IMTM בפעם ה-31. בתערוכה, שתערך על ידי חברת "ארטרא" בע"מ וחברת Israel Travel News, ובשיתוף משרד התיירות, יחשפו היעדים הנחשקים לשנת 2025.
הפתעה גדולה מגיעה דווקא בגזרת חברות התעופה היווניות, AEGEAN AIR ו-SKY EXPRESS שיציגו לראשונה בתערוכה. מטרתן תהיה להציג את יעדיהן הבולטים, שירותים חדשים לתיירים, ומבצעים אטרקטיביים לשנה.
מלבד היעדים שחברות התעופה יציגו, ההשתתפות בתערוכה מכוונת גם ליצירת שיתופי פעולה עם מדינות העולם, דרך מפגשים אישיים, וחיבורים של סיטונאים עם גורמים מהעולם. כמו כן, מטרה נוספת של התערוכה היא להעשיר את הידע של הנוגעים בדבר באמצעות הרצאות וכנסים מקצועיים.
אייל שמואלי, מו"ל I.T.N ומיזמי תערוכת IMTM: "הצטרפותן של חברות התעופה היווניות לתערוכה מבטאת את הקשר החזק בין יוון לישראל, שמזמן הפכה לאחד היעדים המועדפים ע"י הישראלים. טיסות נגישות, חיבורים חדשים והצעות מגוונות לתייר הישראלי והבינלאומי הם חלק מרכזי מהחזון של IMTM לשיקום וחיזוק ענף התיירות".
תערוכת IMTM תתקיים בין התאריכים 7-8 למאי ב-EXPO תל אביב. ניתן להירשם ללא עלות בהרשמה מהירה ופשוטה דרך אתר האינטרנט הרשמי של IMTM 2025.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה