עסקי ספורט

נועה קירל חגגה יום הולדת: דניאל פרץ לא איכזב

השוער הישראלי ספג שער, אך קבוצתו סאות'המפטון הפכה את התוצאה ועלתה למקום המקנה פלייאוף עלייה. קירל, שחגגה יום הולדת, צפתה מהיציע
מערכת ice | 
נועה קירל ודניאל פרץ (צילום אינסטגרם/ noakirel)
הערב (שבת) סאות'המפטון עם דניאל פרץ בין הקורות, גברו 1:2 על דרבי קאונטי שקירב אותם אל עבר היעד - פרמייר ליג. 
תחילה זה לא היה נראה טוב כשבדקה 38', השוער הישראלי ספג שער מנגיחה של קרלטון מוריס ודרבי עלתה ראשונה ללוח התוצאות באצטדיון סנט מרי. במחצית השנייה, סאות'המפטון נכנסה למשחק והשוותה את התוצאה בדקה ה-62 ובדקה ה-67 הפכה את התוצאה.לאחר הניצחון, הקדושים עלו במקום החמישי שמעניק את ההשתתפות בפלייאוף העלייה לליגה הראשונה באנגליה. 
מי שנכחה ביציע היא אשתו, נועה קירל שחגגה אמש יום הולדת 25 וסגרה את חגיגות יום ההולדת עם ניצחון של בעלה.

צילום מסך מתוך חשבון האינסטגרם של נועה קירל, noakirel@ 
עוד אתמול, הזמרת האהובה שיחררה סינגל בשם "בוחרת אותנו". השיר, מציג צד חשוף ובוגר יותר של נועה קירל, שהיא מביאה אל קדמת הבמה סיפור אהבה אמיתי - כזה שמתמודד עם מרחקים, עומסים, פחדים ורגעים של חוסר ודאות, אבל בוחר פעם אחר פעם להישאר, להילחם ולצמוח יחד. דרך מילים אינטימיות ולחן סוחף, קירל פורשת מערכת יחסים שמתקיימת בין עולמות שונים, קריירה אינטנסיבית, חיים על קו ישראל-אירופה, והגעגוע התמידי אך גם אהבה יציבה שמצליחה להחזיק הכל.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה