עסקי ספורט

דרמה בכדורגל הישראלי: שב"חים נתפסו באתרי בניה של בעלים בליגת העל

23 שוהים בלתי חוקיים אותרו במהלך השבוע האחרון באתרי בנייה של בעלי קבוצה בליגת העל בכדורגל בנוף הגליל וטבריה, אותו בעלים לא נעצר אך צפוי לעבור הליך שימוש, אותם אתרי בנייה נסגרו ל-30 יום
מערכת ice |  2
אתרי בניה (צילום דוברות המשטרה)
המחוז הצפוני של המשטרה ערך לאחרונה פעילות בה אותרו 23 שוהים בלתי חוקיים בשלושה אתרי בנייה בערים טבריה ונוף הגליל. אצל האחרונה נתפסו 8 שוהים בלתי חוקיים ובעיר הנוספת נתפסו 6 ו-9 שוהים בלתי חוקיים. מפקד מחוז הצפון של המשטרה חתם על צווי סגירה למשך 30 יום לאותם אתרים בהם נתפסו השב"חים.
 

אותו בעל אתרי הבנייה המשמש כאמור גם כבעלים של קבוצה בליגת העל בכדורגל לא נעצר, אך צפוי לעבור הליך שימוע, זאת במסגרת חקירה המתנהלת במשטרה. פעילות זו בוצעה כחלק ממבצעי אכיפה מוגברים שנערכו בשבוע האחרון במחוז הצפוני, על רקע אירועים ביטחוניים ואירועי השנה האזרחית החדשה.

ממשטרת ישראל נמסר כי "במסגרת הפעילות נתפסו במהלך השבוע מאות תושבי שטחים כן חשודים בהלנתם, העסקתם והסעתם. זאת במסגרת מבצע אכיפה שבוצע על רקע הפיגוע המשולב בעמקים ואירוע השנה החדשה, הכריז מפקד מחוז צפון על מיקוד פעילות כנגד תושבי השטחים בדגש על אזרחי מדינת ישראל המסייעים לאותם שוהים בלתי חוקיים בעת שהותם בתחומי מדינת ישראל".
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    ריינה לא תרד (ל"ת)
    ח 01/2026/03
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 1.
    סכנין או ריינה?? (ל"ת)
    מולי 01/2026/02
    הגב לתגובה זו
    0 1
    סגור