ויראלי

רום ברסלבסקי במסר לנסרין קדרי: "לא אנשים של מלחמות"

ברקע הסערה בין השניים, שורד השבי רום ברסלבסקי ערך לייב ובו הוא העביר לנסרין מסר של פיוס. ברסלבסקי: "אחלה נסרין בסך הכל"
מערכת ice | 
נסרין דיוויד ורום (צילום מסך, הצינור, ערוץ 13, טיקטוק nasrinkadryofficial@, freepik)
לטענתו של שורד השבי רום ברסלבסקי, הוא הותקף בכניסה למקום בילוי על ידי בן זוגה של הזמרת נסרין קדרי, דיוויד זיטון. "דפק לי מכות כאילו הוא פעיל חמאס", "זה היה האירוע הכי מזעזע שקרה לי בחיים", סיפר ברסלבסקי לתקשורת שסיקרה את האירוע.
שיחת הטלפון בין ברסלבסקי לנסרין עוררה סערה ציבורית, במיוחד לאור אמירה שנויה במחלוקת של נסרין לרום: "אתה רוצה בעיות? נתחיל בעיות".
בהמשך, קדרי הסבירה את כוונתה: "סך הכל היה לי חשוב בשיחה עם רום שני דברים: ראשית, להוריד את הראש בפניו ולבקש ממנו סליחה כחטוף. שנית, שלא יעשו עליי סיבוב תקשורתי מתוך דאגה אמיתית לשמי הטוב".
כעת, בלייב ברשתות החברתיות שערך ברסלבסקי הוא שולח לנסרין מסר מפייס: "נסרין אוהבים אותך אנחנו לא אנשים של מלחמות, מקווה מאוד שלו. אחלה נסרין בסך הכל".
רום כאמור, נחקר על המקרה במשטרה ומסר: "אני מקווה שמשטרת ישראל תעשה את החקירה ושנגיע לאמת. התגובות הרעות שאני מקבל פוגעות בי באופן האישי ואני מבקש מהאנשים להפסיק לכתוב אותי ברשת".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה