ויראלי

מגיש ערוץ 14 מוביל קמפיין גיוס כספים: "כל תרומה תתקבל בשמחה"

אחרי שאביו של סרן נריה זיסק הי״ד חשף את סיפורו המצמרר של בנו שנפל בעזה, מצטרף מגיש ערוץ 14 אראל סג״ל לקריאה לגייס תרומות להקמת בית כנסת לזכרו – ומניע גל תמיכה נרחב ברשתות
מערכת ice |  1
אראל סגל (צילום חיים גולדברג/פלאש 90)

ישראל זיסק, אביו של סרן נריה זיסק ז"ל, פנה היום לציבור בבקשה מרגשת לתרום להקמת בית כנסת שיוקדש לזכר בנו, שנפל בקרבות ברצועת עזה. בדבריו, שפורסמו כלשונם, תיאר האב את מסעו של נריה - צעיר שהפסיק את הטיול הגדול בדרום אמריקה ושב מיד לארץ כדי להילחם לצד חבריו.

"נריה שלנו התגייס ללא צו 8. עם פרוץ המלחמה, הוא הפסיק את הטיול הגדול בדרום אמריקה וחזר לארץ. במשך חודשיים וחצי הוא נלחם בעזה עד שנפל. נריה שייך לנופלים הרבים מחטיבת השריון 401. אנו פועלים למען הקמת בית כנסת לזכרו. מצרף קישור לתרומות. כל תרומה תתקבל בשמחה. תודה רבה. ישראל אבא של סרן נריה זיסק הי"ד גיבור ישראל". 
מדבריו של האב עולה דמותו של לוחם צעיר חדור שליחות, שפעל מתוך אחריות עמוקה ולא מתוך חובה. נריה שב לישראל מיד עם פרוץ הקרבות והצטרף לחטיבה 401, מהחטיבות שספגו את המחיר הכבד ביותר בלחימה.
המשפחה מקדמת כעת יוזמה להקמת בית כנסת שיישא את שמו של נריה וינציח את רוחו, אומץ לבו וערכיו. פנייתו של האב זכתה לתהודה ציבורית רחבה, ורבים מביעים נכונות לסייע בהשלמת מיזם ההנצחה המרגש. 
מי שצייץ על ההתרמה הוא בין היתר מגיש ערוץ 14 אראל סגל, ואף מגיש הפטריוטים ינון מגל צייץ את הציוץ מחדש. 
 

תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    אראל סגל
    ציפייה דלד 11/2025/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אין אין כמו אראל,מתגעגעים אליך בערוץ 14
    סגור