ויראלי

הגרוש של דנה פרידר מסתבך? נתבע במאות מיליוני שקלים

איש העסקים אריאל פרדו מוצא עצמו במרכזה של סופה משפטית כפולה הנוגעת לתקופת הנהלתו בחברת האשראי "גיבוי". שתי תביעות אזרחיות כבדות משקל מכבידות עליו
מערכת ice | 
יהודה לוי ודנה פרידר (צילום אינסטגרם יהודה לוי)
השחקנית והיזמית דנה פרידר, שגם ידועה כזוגתו של המגיש והשחקן יהודה לוי, פורחת עם המותג שהקימה FREEDÈR. אבל נראה שבעוד לה הולך טוב בצד העסקי, לגרוש שלה מסתדרים הדברים הרבה פחות טוב.
על פי פרסום של TMI גורלו של בן זוגה לשעבר, איש העסקים אריאל פרדו, נקשר בקשר הדוק למערבולת משפטית מורכבת שמאיימת על עתידו הכלכלי. פרדו מוצא עצמו במרכזה של סופה משפטית כפולה הנוגעת לתקופת הנהלתו בחברת האשראי "גיבוי". שתי תביעות אזרחיות כבדות משקל מכבידות עליו: האחת מצד נאמני החברה בסכום מסחרר של כ-360 מיליון שקל על רקע האשמות חמורות ברשלנות, הפרת אמונים והטעיית נושים לכאורה, והשנייה מטעם רוכש השליטה יהונתן כהן בסכום של 75 מיליון שקל, המתבססת על טענות למצגי שווא בעסקת מכירת החברה.
הפעם האחרונה שהיו בבית המשפט פרדו ופרידר הייתה כשהגיעו במרץ 2023 לבית משפט השלום בתל אביב לאשר את הסכם הגירושין שלהם ולחתום על גט, כך גם כעת כאשר פרדו יילחם על חפותו ועל הונו.
יש להזכיר כי המותג FREEDÈR נחל הצלחה גדולה והחל להיחשף לראשונה בפני קהל בינלאומי – בחנויות הדגל של TNT ברחבי קנדה ובאתר האונליין של הרשת. TNT נחשב לאחד ממוקדי האופנה המרכזיים בצפון אמריקה, מעין "Factory 54" קנדי, אך בקנה מידה רחב ומשפיע הרבה יותר.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה