נדל"ן ותשתיות
רמי לוי לא עוצר: עסקת הענק שהכניסה לו 75 מיליון שקל
ביקושים גבוהים למגורים במתחם הולילנד בירושלים: החברות דן נדל"ן מקבוצת דן, ורמי לוי נדל"ן, שיוזמות את פרויקט המגורים היוקרתי החדש PRIME JERUSALEM אשר יצא לשיווק לאחרונה, כבר מכרו 17 דירות בשלושת החודשים האחרונים
ביקושים גבוהים למגורים במתחם הולילנד בירושלים. כך עולה מנתוני המכירות שמפרסמים היום החברות דן נדל"ן מקבוצת דן, ורמי לוי נדל"ן, שיוזמות את פרויקט המגורים היוקרתי החדש PRIME JERUSALEM אשר יצא לשיווק לאחרונה.
החברות מדווחות כי במסגרת המכירה המוקדמת של הפרויקט אשר התקיימה בשלושת החודשים האחרונים, נמכרו 17 דירות בתמהיל מגוון של 3, 4, 5 ו 6 חדרים בטווח מחירים של בין 3.5 ל 7 מיליון שקלים, בסך מכירות כולל של כ- 75 מיליון שקלים. קהל הרוכשים מורכב ממשפרי דיור מסביבת ירושלים כדוגמת מבשרת, הר חומה, מושב אורה ומהשכונות הסמוכות - רמת שרת והולילנד.
שיר גרפילד, מנהלת שיווק רמי לוי נדל"ן: "ההתעניינות הרבה שאנו רואים אינה מקרית ומגיעה בעיקר מקרב משפרי דיור ומשקיעים המזהים את הפוטנציאל של האזור. המתחם ממוקם בסביבה מבוקשת, קהילתית ומרכזית, סמוך למוקדי משיכה עירוניים, עם נגישות תחבורתית מעולה לכביש 16, דרך בגין והרכבת הקלה".
עוד ב-
עוד הוסיפה גרפילד כי: "היתרון המשמעותי הוא שילוב של בניה יוקרתית ושטחים ירוקים נרחבים, במחירים נגישים יחסית לאזורים יוקרתיים אחרים בעיר. לאור מגמה זו, הצפי הוא שהמחירים ימשיכו לעלות ככל שהבניה תתקדם".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



