יח"צ
אחרי יותר מעשור של שת"פ: היחצנית שרית בירן מפסיקה לעבוד עם קובי פרץ
הזמר שעבר תקופה לא קלה שכללה מפגש עם מס הכנסה, פרשת "השלוחים" ופרידה זמנית מרעייתו. לאחרונה השתתף ב'לה לה לנד' והוציא אלבום חדש
אחרי פרשות העלמות המס, הכמעט-גירושין, התביעה בעקבות ה\"שלוחים\" ואיבוד הקמפיין היוקרתי, כעת נפרד הזמר קובי פרץ לאשת יחסי הציבור שלו, ומי שהייתה אחד האנשים הקרובים אליו, שרית בירן. בהודעה שפורסמה היום (יום ב\') נכתב כי הפרידה היא \"ברוח טובה\".
מעבר להליכה המשותפת בת יותר מ-10 השנים, שימשה בירן בחודשים האחרונים גם כמנהלת האישית שלו, במקומו של יוחאי יעיש, שהתפטר לאחר שנים של עבודה משותפת עם פרץ.
בשנתיים האחרונים ידעה הקריירה של פרץ טלטלות רבות. מספר ההופעות של פרץ, שהיה לאחד המובילים בזמר הים-תיכוני הישראלי, ירד, ושמו נקשר לפרשיות שונות. באתר mako, תחת הכותרת \"קובי פרץ הפקות מציגים: התרסקות\", ייחסו גורמים בשוק המוזיקה את חלק מהאשמה בכך, בבירן.
מאידך, נראה כי הקריירה של פרץ מתחילה להתאושש. הוא השתתף כאורח בתכנית \'לה לה לנד\' של yes, והוציא אלבום חדש \'כתוב בשמים\'.
שרית בירן מסרה הערב כי \"לאחר למעלה מ-10 שנים אינטנסיביות ומרתקות של עבודה משותפת שהתפתחה גם לחברות יפה, החלטנו יחד וברוח טובה לסיים את ההתקשרות המקצועית בינינו החל מ-1 במאי. קובי יוצא לדרך חדשה עם אלבום עשירי מצוין ולקראת הופעות גדולות בקיץ, ולצידו מנהל אישי חדש ומנהל יח\"צ חדש שטרם נקבע. אני מאחלת לו הצלחה רבה. קובי תמיד יהיה יקר לליבי ולעד יישאר חברי הטוב. בחודשים הקרובים גם אני אוכל להתפנות לנבחרת האומנים המיוצגים במשרד וכמובן אשמח לצרף אליהם כישרונות חדשים\"
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.רגע רגע רגע... מה זאת אומרת ששרית עזבה אותו?אחת 04/2012/03הגב לתגובה זו0 0ממה שכולם מדברים עליו זה שהוא בחר לעזוב אותה.סגור
-
2.מה עם הילדים? הם זוג הכי יפה במזרחית שתדעו! (ל"ת)אורטל מנס ציונה 04/2012/03הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.תודה לאל. מעשה חכם ונבון מצד קובי (ל"ת)ירדן 04/2012/03הגב לתגובה זו0 0סגור


