כסף וצרכנות
אושר עד יוצאת במבצעי כסאח: אלו המוצרים שנמכרים במחירי רצפה
מסגרת התחרות על כיס הצרכן, רשת אושר עד משיקה שורת הנחות על טאבון גז, ריהוט לבית ומוצרי פארם במנחירים מיוחדים. בדקנו איזה סניף משנה את חוקי המשחק ומה תוכלו למצוא שם
רשתות השיווק הגדולות בישראל ממשיכות לצאת בשורה של מבצעים על מנת להתחרות על כיסו של הצרכן הישראלי ולמשוך אליהן עוד ועוד לקוחות חדשים, כאשר מי שפועלת בצורה מעט שונה היא רשת אושר עד, שמתאימה עצמה לאזור בו היא נמצאת ולסניפים המתחרים בסביבה, ויוצאת במגוון מבצעים על סניפים ספציפיים של הרשת ברחבי הארץ
כך בדיוק עושה הרשת כעת בסניף הפופולרי בפתח תקווה, שם היא מציגה בימים האחרנים שורה של מבצעים שווים במיוחד. בין המבצעים אותם תוכלו למצוא בסניף של אושר עד בפתח תקווה: מאז חיתולים של חברת "בייביסיטר" 2 יחידות ב-55 שקל - 27.5 שקל ליחידה בלבד.מארז חיתולי אקסטרא רק של "האגיס" ב2 יחידות ב-80 שקל - 40 שקל ליחידה ומארז חיתולי פרידום דריי של "האגיס" 3 יחידות ב-99 שקל - 33 שקל ליחידה.
בנוסף, מלבד מוצרים לתינוקות, בסניף של רשת אושר עד בפתח תקווה תוכלו לרכוש מוצרים נוספים במבצעים בהם: שולחן פיקניק לילדים ב-199.90 שקל בלבד, כיסא מתקפל ב-79.90 שקל, גריז גז ספיריט של "וובר" ב-1,999 שקל, שידה של "היום דיזיין" במחיר מצחיק של 119 שקל.
עוד ב-
טאבון גז של "קודה" ב-1,190 שקל, שןלחן מתקפל עגול ב-299 שקל, שמפו של "כיף" ב-4.90 שקל, קורקינט חשמלי לילדים ב-499 שקל, ערסל ב-999 שקל, מגוון רביולי של שטראוס ב-18.90 שקל, 2 שוקו יטבטה ליטר ב-22 שקל ועוד.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



