תקשורת ומדיה
ברהנו טגניה חגג את הולדת התאומים - ואלו השמות הציוניים שנבחרו
כתב הפלילים הוותיק של חברת החדשות ובת זוגו ירוס חגגו היום (שלישי) אירוע ברית וזבד הבת נוצץ במיוחד בתל אביב. מי הגיעו מהמערכת בנווה אילן כדי לכבד, ואיך קוראים ליורשי העצר החדשים? | כל הפרטים
אחרי שליווה אותנו על המסך באינספור דיווחים מהשטח, מלחמות, מגפות וכל אירוע חדשותי משמעותי במדינה, כתב הפלילים של חדשות 12, ברהנו טגניה (44), חוגג כעת את הסטטוס החדש והמרגש בחייו: אבא לתאומים.
טגניה ובת זוגו בשנתיים האחרונות, ירוס, ערכו היום (שלישי) אירוע ברית וזבד הבת נוצץ ומושקע באולמי "רוקח" שבגני התערוכה בתל אביב. בשיאו של האירוע, חשפו בני הזוג את שמותיהם של התאומים החדשים שהצטרפו למשפחה: דן והילי נצנת (על שם יום העצמאות).
כצפוי מאירוע של אחד הכתבים הבולטים והאהובים בחברת החדשות, נרשמה במקום נוכחות מרשימה במיוחד של בכירי עולם התקשורת בישראל. שדרת הכוכבים של חדשות 12 התייצבה כמעט בהרכב מלא כדי לפרגן לקולגה.
עוד ב-
בין אנשי התקשורת שהגיעו לחגוג ולשמוח עם טגניה וירוס נצפו: מגישת המהדורה המרכזית יונית לוי, מנכ"ל חברת החדשות אבי וייס, קרן מרציאנו, הכתב הצבאי ניר דבורי, אדוה דדון, גלעד שלמור, כתב המשפט גיא פלג, דנה ויס, אמנון אברמוביץ', מנחם הורוביץ ועדי זריפי.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.לקח את וילי בלאיש. יש משכורת טובה בערוץ 12.יעל 04/2026/28הגב לתגובה זו0 0מזל טוב. טוב ששילבו אותו בערוץ גם אם בגלל מה שנקרא "אפליה מתקנת".. מזל טוב.סגור



