תרבות ופנאי

בר זומר משתפת על מצבה הרפואי בבכי: "תקופה שלא נגמרת"

הדוגמנית האהובה, בר זומר שיתפה את עוקביה בהתמודדות רפואית מורכבת ומכאיבה בחודש האחרון. רגע הגילוי המפתיע, את התסמינים הקשים שחוותה בגוף ואת הקשר הישיר למצבה הנפשי מאז הלידה | צפו
מערכת ice | 
בר זומר (צילום אינסטגרם/ barzomer)
הדוגמנית בר זומר שיתפה בגילוי לב בסדרת סטוריז בחשבון האינסטגרם שלה כי מתמודדת עם מחלת שלבקת חוגרת בחודש האחרון ועל התמודדות היומיומית שלה. 
"חדי העין הבחינו בזה", כתבה זומר והוסיפה: "שאריות של שלבקת חוגרת. כן שלבקת חוגרת שחשבתי שתוקף רק מבוגרים מעל גיל 60 אבל זה תקף אותי החודש".

צילום מסך מתוך חשבון האינסטגרם של בר זומר, barzomer@
בסטורי נוסף זומר שיתפה את התיעוד שלה בו היא גילתה שזו המחלה שעימה היא מתמודדת: "ככה הגבתי כשגיליתי כי אני עוברת תקופה תקופה, מהלידה ועד עכשיו. בסוף הבריאות שלנו מושפעת מהנפש, השלבקת חוגרת היא עוד תוצאה של הנפש".
 
צילום מסך מתוך חשבון האינסטגרם של בר זומר, barzomer@

על רגע ההתפרצות המחלה: "לי זה התפרץ בירך ימין (זה תמיד בצד אחד של הגוף מסתבר), התחיל מגירוד מטורף וכאב חזק. בשלב הזה, עדיין לא ראיתי כלום! אחרי כמה ימים יצא פצע אחד או שניים והתחילו כאבי תופת, כל הירך והמפשעה ואז יצאו פצעים. בהתחלה חשבתי שזה פשפשים".
על מצבה כיום לאחר הטיפול הרפואי: "הפצעים לא עברו עם סיום הטיפול והם עדיין כואבים (לא ככה סתם כמו לפני)" והוסיפה: "בעיקר במגע ואני מאוד מקווה שזה יעבור לגמרי".

צילום מסך מתוך חשבון האינסטגרם של בר זומר, barzomer@
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה