תקשורת ומדיה

עיתונאי חדשות 12 לשעבר נגד ראש הממשלה: "לוזר סדרתי. נכשלת"

עיתונאי חדשות 12 לשעבר, בן מיטלמן לא נשאר חייב לראש ממשלת ישראל, בנימין נתניהו ותקף אותו ברשת X

מערכת ice |  4
בנימין נתניהו (צילום shutterstock)
ראש הממשלה בנימין נתניהו נשא אמש (שבת) הצהרה נוספת לתקשורת, השנייה בתוך פחות מ-48 שעות, כשהוא בוחר שוב שלא לאפשר שאלות מצד העיתונאים. דבריו של נתניהו נאמרו על רקע המשא ומתן המתגבש בין איראן לארה"ב והמתיחות הגוברת בצפון, אולם את עיקר תשומת הלב משכה ביקורת מרומזת אך חריפה ששיגר לעבר מערכת הביטחון, כשאמר בפתח דבריו: "הפעם קיבלתי מידע בזמן".
במהלך נאומו התייחס ראש הממשלה בהרחבה לסוגיית הגרעין האיראני וטען כי המדיניות שהוביל מנעה אסון קיומי. "איראן הייתה קרובה להשגת נשק גרעיני, אם לא היינו נלחמים - לאיראן היו פצצות אטום", הצהיר נתניהו והוסיף בביטחון כי ישראל הצליחה לשנות את כללי המשחק מול טהרן: "שברנו את מחסום הפחד לפעול מול איראן, הרחקנו איום קיומי כפול", כשהוא מכוון הן ליכולות הגרעיניות והן למערך הטילים הבליסטיים של הרפובליקה האסלאמית.
ההצהרה עלתה גם בחשבון ה-X של ראש הממשלה, ומי שמיהר להגיב הוא כתב הספורט לשעבר של חדשות 12, בן מיטלמן שכיום עובד בכיר בגוגל כתב על הפוסט: "לוזר סדרתי, נכשלת".


צילום מסך מתוך רשת X
 
תגובות לכתבה(4):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 4.
    אחד אנונימי משתלח במנהיג הגדול ביותר של המילניום
    קול העם 04/2026/13
    הגב לתגובה זו
    4 0
    מי ששירת ביחידה מובחרת ומבצעים מסוכנים, עמד איתן מול אובמה וביידן, נאם בקונגרס האמריקאי יותר מצ׳רצ׳יל, תקף את איראן, חיסל את נסראללה, דף, סינוואר וחמינאי, מחזיק חצי עזה, סוריה ולבנון גם - לא יודע מי אתה. .
    סגור
  • 3.
    רוה"מ
    אבי יריב 04/2026/13
    הגב לתגובה זו
    0 2
    לא להגיב לרוה"מ. זה רק "מדליק" את חסידיו והרשת גועשת ורועשת
    סגור
  • 2.
    בן מיטלמן
    אני 04/2026/12
    הגב לתגובה זו
    3 0
    הלוזר הוא אתה יאפסון
    סגור
  • 1.
    בן מיטלמן מי??? (ל"ת)
    אסף 04/2026/12
    הגב לתגובה זו
    3 0
    סגור