תקשורת ומדיה

מגישת חדשות 13 מתפוצצת: "מטונפים, נשמיד את אויבנו"

המגישה והעיתונאית פרסמה סטורי נוקב ותוקפני במיוחד על רקע המלחמה והירי הנרחב לעבר ישראל: "מהלכים מטונפים ופילוג שרק מחליש אותנו, אסור לעצור באמצע"

מערכת ice | 
חדשות 13 (צילום מסך רשת 13, shutterstock)
המציאות הביטחונית המורכבת של השבועיים האחרונים, הכוללת ירי טילים נרחב וריצה בלתי פוסקת למקלטים, לא פסחה על העיתונאית ושדרנית הרדיו סיון כהן-סבן. בטקסט חשוף ונוקב שפרסמה בחשבון האינסטגרם שלה, בחרה המגישה האהובה להעביר מסר כפול המשלב תמיכה בלתי מסויגת במערכה לצד ביקורת חריפה על המתרחש במסדרונות השלטון בזמן שמיליוני ישראלים נמצאים תחת איום.
כהן-סבן פתחה את דבריה בקריאה לפטריוטיות והדגישה כי למרות הקושי הרב, מדובר במלחמה צודקת מאין כמותה. היא הפצירה בעוקביה לא לשכוח לרגע את הזוועות שביצעו מי שהגדירה כ"מפלצות" ב-7 באוקטובר, וסימנה את איראן כ"ראש הנחש" שעומד מאחורי הכל. לדבריה, מדינת ישראל חייבת להמשיך במערכה עד להשמדת האויב, תוך שהיא מבהירה כי אסור לעצור את הלחימה באמצע הדרך.
לצד הקו הניצי והתמיכה בצה"ל, כהן-סבן לא חסכה במילים קשות כלפי המערכת הפוליטית. היא הגדירה את הניצול של מצב החירום לטובת מהלכים פוליטיים ו"שוד כספים קואליציוניים" כבעיה מרכזית במדינה. לדבריה, המהלכים הללו מובילים לפילוג שמחליש את החברה הישראלית ברגעיה הקשים ביותר. את דבריה חתמה בתקווה כי לאחר סיום המלחמה והניצחון על האויב, ניתן יהיה לבנות חברה בריאה ומאוחדת יותר, וסיימה בקריאת "עם ישראל חי".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה