תקשורת ומדיה

איילה חסון מובכת על ידי כוכב כאן 11: "אשמח לדעת מי אלה"

כוכב כאן 11 גיא אדלר, שכיכב ב"מועדון הסטנד-אפ" ובתוכנית "פעם בשבוע עם תם אהרון", יוצא נגד איילה חסון ומביך אותה לאחר הסערה שגרמה: "אשמח לקבל הבהרה מי אלו ה'אנחנו' האלה" | כל הפרטים
מערכת ice |  3
איילה חסון (צילום פלאש 90/ משה שי)
איילה חסון, מגישת כאן 11, עוררה אמש (ראשון) סערה גדולה אחרי שבמהלך שידור היא שלחה איום מרומז ליועצת המשפטית לממשלה, גלי בהרב מיארה, על רקע הפרשייה סביב ראש השב"כ דוד זיני: "אם יזיזו אותו, אנחנו נזיז אחרים" - וכעת מקבלת ביקורת מכיוון לא צפוי.
כאמור, בימים אלה נחקרת פרשה ביטחונית חמורה, במסגרתה נחשד כי קרוב משפחה של דוד זיני הבריח סחורות לרצועת עזה בניגוד לחוק. זיני עצמו מנוע מלחקור את הפרשה החמורה בשל קרבתו המשפחתית לחשוד, מה שמעלה את השאלה האם הוא יכול להמשיך ולכהן בתפקידו.
חסון התייחסה לכך בשידור ואמרה: "דבר אחד אני רוצה להגיד על ראש השב"כ זיני, זה נאמר לי בצורה המפורשת ביותר: הוא ישב בישיבה ואמר ללא משוא פנים 'לחקור את זה עם הסכין בין השיניים'".
חסון המשיכה ושלחה איום מרומז שעורר סערת ענק: "ועוד משהו: אף אח של אף אחד לא ישב בצינוק, בלי להפיץ מידע שקרי, לא עצרו לא השב"כ, לא רובים שלופים, לא במשטרה ולא בצינוק. אף אחד לא יזיז את זיני מהמקום שלו, ואם הם יזיזו את זיני, אנחנו נזיז את מי שקרובי משפחה שלהם גם גנבו אפוד". כזכור, בנה של גלי בהרב מיארה, עומר מיארה, נחשד כי גנב אפוד צבאי בשווי 3,000 שקל, אך התיק נגדו נסגר.
כוכב כאן 11 גיא אדלר שהשתתף בתוכנית הסטנד-אפ והמערכונים "מועדון הסטנד-אפ" והופיע בתוכנית הסאטירה המצליחה "פעם בשבוע עם תם אהרון", מפנה כעת את החיצים שלו פנימה, לעבר עימות ישיר עם הקולגה לתאגיד איילה חסון.
כך כתב: "היי, בתור בנאדם שעובד בתאגיד חשוב לי להבהיר שכשאיילה חסון אומרת 'אנחנו' היא לא מדברת בשמי. למעשה אני לא יודע בשם מי היא מדברת ואשמח לקבל הבהרה מי אלה ה'אנחנו' שמאיימים בהפיכה אם יממשו את הסכם ניגוד העניינים של ראש השב"כ".
תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    מי שיזיז את זיני
    עבדאאללה 02/2026/02
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אנחנו אלה שהמדינה חשובה לנו.
    סגור
  • 2.
    כוכב דועך
    מתניהו 02/2026/02
    הגב לתגובה זו
    0 1
    אנחנו זה הרוב המוחץ בעם ישראל והכוכב הדועך הוא שופר של עצמו ובטח לא בליגה של איילה חסון
    סגור
  • 1.
    כוכב
    דוד 02/2026/02
    הגב לתגובה זו
    0 1
    כוכבים יש רק בשמיים ,,,,,,, אלק כוכב מי מכיר אותו בכלל ,, רצה פרסום ?
    סגור