תקשורת ומדיה

מגיש הפטריוטים עוקץ: "זוכרים את הזעזוע המטורף של גליקמן?"

לאחר ריסוס כתובות הנאצה מתחת לבניין חדשות בתל אביב, יותם זמרי מצייץ נגד המתחרים, וטען שלא עשו דבר מול ההסתה בכניסה למשרדי ערוץ 14
דסק תקשורת | 
ערוץ 14 (צילום shutterstock)
כתובת הגרפיטי שרוססה הבוקר (רביעי) מתחת לבניין חדשות 13 ברמת החייל בתל אביב עם הכיתוב: "דם הבוגדים עוד יותר לפרסום", ממשיכה לעורר הדים. 
מגיש הפטריוטים, יותם זמרי, צייץ ברשת החברתית x שבו ביקר את מתחריו מרשת 13. זמרי עקץ את החברה וכתב: זוכרים את הזעזוע המטורף של גליקמן כשריססו את המילה "בוגדים" בכניסה לערוץ 14? טוב איך אפשר לשכוח", כשהוא מוסיף אימוג'י המסמל הבעת חיבה לצדו. לצד הפוסט מופיעה תמונה מריסוס המילה "בוגדים" בכניסה למשרדי ערוץ 14. 
בעקבות ההסתה, חברת חדשות 13 הגישה תלונה במשטרה ואמרו: "עלינו לחקור את האירוע הזה". עוד טענו בחברה כי הם מגנים את האירוע וכי מדובר בחציית קו אדום במסגרת של איומים מתמשכים נגד החברה. 
האיומים על חברות החדשות נמצאים בימים אלה בשיאם, לאחר איום שר הביטחון ישראל כץ לסגור את תחנת הרדיו הצה"לית - גלי צה"ל, כמו גם האיומים נגד כתב חדשות 12, גיא פלג. 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה