תקשורת ומדיה
כוכב הפטריוטים דורש מגיא פלג: ''יושב זחוח באולפנים, תשעה את עצמך''
בפאנל הפטריוטים אמר נועם פתחי על כך שמנכ"ל ה-BBC טים דיווי, הודיע על התפטרות מתפקידו: "כתב כמו גיא פלג שפרסם סרטון שגרם לנו לנזק בכל העולם, במקום שישעו אותו הוא יושב זחוח באולפנים. הסיסמה שלנו "אנחנו של ישראל" מקבלת תוקף - בגלל שהוא עדיין משדר ב-12, לפחות תשעה את עצמך"
בעקבות רעידת אדמה בערוץ הטלוויזיה הבריטי במסגרתו מנכ"ל ה-BBC טים דיווי, הודיע על התפטרות מתפקידו, בתכנית 'הפטריוטים' בערוץ 14 מקבילים את המקרה לישראל ומנסים להדגים מה הקשר לכאורה לגיא פלג.
בפאנל הפטריוטים אמר נועם פתחי: "כתב כמו גיא פלג שפרסם סרטון שגרם לנו לנזק בכל העולם, במקום שישעו אותו הוא יושב זחוח באולפנים. הסיסמה שלנו "אנחנו של ישראל" מקבלת תוקף - בגלל שהוא עדיין משדר ב-12, לפחות תשעה את עצמך".
ב-BBC זה קורה בעקבות האשמה מצד יועץ לשעבר של תאגיד השידור האשים אותו ב"הטיה חמורה ושיטתית" בסיקור נושאים ביניהם נשיא ארה"ב דונלד טראמפ, עזה וזכויות טרנסג'נדרים. יחד עמו גם דבורה טרנס, מנכ"לית החדשות של ה-BBC עוזבת את תפקידה.
עוד ב-
עזיבה מגיעה בצל הדיווחים על מתיחות בין בכירים ברשת השידור, בעקבות דו"ח שפורסם בנושא סיקור המלחמה בעזה. בתחקיר אשר פורסם טלגרף הבריטי דווח כי חברת החדשות "נכשלת שוב ושוב ביישום צעדים לפתרון בעיות בולטות, ובמקרים רבים פשוט סירבה להכיר בכך שקיימת בעיה כלל".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.גיא פלגצביקה 11/2025/11הגב לתגובה זו1 0לא מבין איך ערוץ 12 לא זרק אותו עד עכשיו אני הפסתי לראות ערוץ 12סגור
-
2.פתחי הליצןחשבי 11/2025/11הגב לתגובה זו0 1פתחי הליצן.והלקקןסגור
-
1.אין כוכבים בפטריוטיםיוני 11/2025/11הגב לתגובה זו0 1תכנית עם רייטינג חד ספרתי אין בה כוכביםסגור



