תקשורת ומדיה
מוריה אסרף נגד "הארץ": "אם אפסיק להיות בצד של ישראל, אקבל מהם עצות"
לאחר שהואשמה ב"חנפנות" כלפי ראש הממשלה נתניהו, הכתבת המדינית של חדשות 13 עולה להתקפה ולועגת לעיתון הוותיק: "חבל על כתיבת הטורים האובססיבית"
"ראיתי שבעיתון הארץ לא ממש אהבו את הפרשנות מנאום רה"מ", כתבה הכתבת המדינית של חדשות 13 בחשבון האינסטגרם שלה, בתוספת אימוג'י מחייך ודומע . "אפילו התחילו לחלק לי המלצות איך כדאי לנהוג בפעם הבאה", הוסיפה הכתבת שעקצה את האג'נדות של היומון המזוהה עם השמאל הקיצוני.
"שמישהו ימסור לעיתון הארץ שאם יום אחד חלילה אפסיק להיות בצידה של מדינת ישראל, אתחיל לקבל מהם עצות. עד אז, חבל על כתיבת הטורים האובססיבית", סיכמה הכתבת והמגישה.
אסרף התייחסה לביקורת של מבקרת הטלוויזיה של הארץ, יסמין לוי, שהמליצה לכתבת ללמוד מסדרת האנימציה "סאות' פארק" ולהפסיק "להתחנף" לנתניהו. כזכור, בפרק האחרון של הסדרה הסאטירית הוצגה דמותו של ראש הממשלה הישראלי שחטף משילה ברופלובסקי, אמו היהודייה של קייל, אשר זעמה על נתניהו: "מי אתה חושב שאתה, הורג אלפים ומשטח שכונות' אז עוטף את עצמך ביהדות כאילו זה איזה מגן מביקורת?".
עוד ב-

מתוך חשבון האינסטגרם של מוריה אסרף Moriah Asraf@
כפי שאסרף טענה, זו אינה הפעם הראשונה שעיתון הארץ מפרסם טורים ביקורתיים נגדה. הכתבת המדינית הואשמה כבר ע"י כותבי העיתון בכך שהיא "מקדמת פשעי מלחמה בשידור", ומטעה את הצופים במכוון ע"י הצגת דיווחים מאוזנים לכאורה שמסווים את האינטרסים והאידיאולוגיה בהם היא מאמינה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(5):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
4.סמולניםלא מסוגלים לקבל ימנית לא לבנה שחושבת אחרתשמואל 11/2025/14הגב לתגובה זו0 0אין אלימות גדולה יותר מאשר האלימות של הסמול. רק שהוא עושה את זה בקלאסה, שותל את האנשים במקומות הנכונים והם פועלים ביום פקודה כמו שצריך. יש התקפה בדרום? חכו קצת שביבי יבין שאין לו צבא ואז הוא יפול, זו היתה התוכנית ואם כמה גופות ? לא נורא זה המחיר שצריך לשלם כדי לחזור לשלטון. מאז רצח אלטלנה גזילת האדמות של הקיבוצים על חשבון העולים החדשים שנשלחו למדבר לא השתנה דבר.סגור
-
3.מוריה והאולפנהחושש 09/2025/29הגב לתגובה זו0 0אפשר להוציא את אסרף מן האולפנה אבל אי אפשר להוציא את האולפנה מאסרף. מוטב לה להתרכז בעבודתה העיתונאית ולא לחלק ציונים לקולגות. עיתונאי הארץ גם פרו-ישראל מן הסתם. הם פשוט לא מסכימים עם מוריה. די לנו במורה איילה חסון. לא צריך עוד אחת.סגור
-
2.אז היא הביוביסטית, אז מה? לא כולם מושלמים. (ל"ת)סי.ג.ר 09/2025/29הגב לתגובה זו0 0סגור
-
עוד לבן יצא מהארון. נגב את העכוז עם המילקי בגרמניהתראה את עצמך 11/2025/14הגב לתגובה זו0 0חבורת חלאותסגור
-
1.' דיבת הארץ' (ל"ת)'דיבת הארץ' 09/2025/29הגב לתגובה זו0 0סגור



