בארץ
עינב צנגאוקר בדרך לפוליטיקה? "הייתי רוצה להיות בין מקבלי ההחלטות"
אמו של שורד השבי מתן חשפה כי היא מעוניינת להיכנס לפוליטיקה והמשיכה לתקוף את הממשלה הנוכחית: "מאד הייתי רוצה להיות בין מקבלי ההחלטות, אבל לא אלך עם כל אחד, בינתיים יש לנו הנהגה כושלת"
עינב צנגאוקר, אמו של שורד השבי מתן שנלחמה למען החזרתו והחזרת שאר החטופים התארחה אמש בכנס "מגבירים את האור" ביוזמת חבר הכנסת לשעבר יאיא פינק ודיברה על האפשרות שתיכנס לפוליטיקה. בפתח דבריה תקפה צנגאוקר את הממשלה לקול תשואות הקהל בכנס וטענה: "יש לנו הנהגה כושלת שמעוורת לנו את העיניים ומנסה לסתום לנו את האוזניים".
צנגאוקר הוסיפה: "היא רוצה להקים לנו כל מיני ועדות טיוח ומנסה לברוח מאחריות. ואנחנו לא נשב בשקט ונחכה עד הבחירות. אנחנו כבר עכשיו דורשים את הדבר שאנחנו הכי צריכים אותו כחברה כדי להמשיך להשתקם ולהיבנות".
אחר כך דיברה על עתידה הפוליטי והאפשרות שתיכנס לכנסת: "מאוד הייתי רוצה להיכנס להיות בין מקבלי ההחלטות במדינה". אך לאחר מכן הציבה תנאי ואמרה שלא תלך עם כל אחד: "אני צריכה דבר אחד מכל השחקנים שנמצאים על המגרש: שיפסיקו להסתכל על האגו שלהם ויתחילו להסתכל על הערך".
עוד ב-
כזכור, השבוע טען גם אביו של שורד השבי איתן מור, צביקה כי הוא שוקל להיכנס לפוליטיקה ואף נחשף כי קיבל הצעה להצטרף למפלגת הציונות הדתית בהנהגת בצלאל סמוטריץ'.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(5):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
5.תחסכי ממך ומכל הציבור את הרעיון. עייפנו מהצרחנות (ל"ת)א 12/2025/18הגב לתגובה זו1 0סגור
-
4.ד"ר צנקאוקר - שנייה אני רץ להקיא ? (ל"ת)יויו 12/2025/18הגב לתגובה זו1 0סגור
-
3.לא הייתי רוצה לראות אותה במפלגה שליגדעון 12/2025/18הגב לתגובה זו1 0בצד תכונות מנהיגות ויחצנות, היא לא הפגינה חשיבה יצירתית ורצון לאחדות. היא כמו ביבי רק בצד השני. שבענו ביביזם.סגור
-
2.תיראו מופתעים! חחחחחחחחחחחחחח (ל"ת)הכל פוליטיקה 12/2025/18הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.חשוב מאוד לא להחמיר את השסע בעם (ל"ת)רק בבקשה תהיי בן אדם 12/2025/18הגב לתגובה זו1 0סגור



