בארץ

נתניה תנציח את צ'רלי קירק: זו ההחלטה שקיבלה מרים פיירברג

ראש עיריית נתניה מרים פיירברג-איכר תנצחי בעיר את הפעיל הפוליטי ואיש הימין צ'רלי קירק שנורה אמש למוות על רקע פוליטי, זאת בשעה שנשא נאום באוניברסיטת יוטה בארצות הברית
דסק חדשות | 
מרים פיירברג איכר (צילום פלאש 90/ מרים אלסטר)
ראש עיריית נתניה, מרים פיירברג-איכר החליטה להנציח בעיר את אוהד ישראל צ'רלי קירק, שנורה למוות על רקע פוליטי, שעה שנשא דברים באוניברסיטת יוטה שבארצות הברית.
פיירברג: "הזדעזעתי לשמוע על הירצחו של אחד מפעילי ההסברה הבולטים שלנו בארצות הברית, רצח שמדגים ביתר שאת את גילויי האנטישמיות בעולם. יהודי העולם, תושבי מדינת ישראל ותושבי נתניה בפרט כואבים ואבלים על הירצחו של אחד מגדולי ואוהבי מדינת ישראל שנלחם בחזית ההסברה למעננו ולמען מדינתנו. מדובר בעליית מדרגה מבחינת גילויי השנאה בעולם כלפי העם היהודי. אנחנו ננציח בנתניה את צ'רלי קירק ונזכור את פועלו, כראוי לאיש הנפלא הזה."
כזכור, אמש סביבות השעה 22:00 שעון ישראל נורה פעיל הימין ואיש המפלגה הרפובליקנית קירק בצווארו, בשעה שנאם בכנס שערך באוניברסיטה במדינת יוטה שבמערב ארצות הברית. קירק הובהל לבית החולים כשהוא במצב אנוש, אך כעבור כשעה נקבע מותו. היורה שככל הנראה שהה על גג המבנה עדיין לא נתפס ומתנהל אחריו מצוד. הרצח זכה לגינוי מהנשיא דונלד טראמפ ויו"ר טסלה אילון מאסק. טראמפ אף חתם על צו המאשר להטיל על הרוצח עונש מוות, זאת למרות שעדיין לא ידוע מי עשה את המעשה הנתעב.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה