בארץ

יאיר נתניהו חושף: זו ההחלטה הדרמטית שביצע ישראל כ"ץ

יאיר נתניהו בחשבון ה-X התייחס לתגובה: "אמרנו לאבא שלך ראש הממשלה לא למנות אותו (אייל זמיר) לרמטכ"ל" וסיפק תשובה מעניינת
מערכת ice | 
יאיר נתניהו (צילום פלאש 90/ יונתן זינדל)
יאיר נתניהו, בנו של ראש הממשלה, בנימין נתניהו מרבה להביע את דעותיו הפוליטיות ברשתות החברתיות, כעת הוא חושף מה ישראל כ"ץ ניסה לעשות.
בחשבון ה-X שלו אחד העוקבים כתב בפוסט של פרשן i24NEWS, יוסי יהושע על הדיווחים האחרונים האפשרות מצד ישראל לכיבוש מלאה של רצועת עזה: "אמרנו לאבא שלך ראש הממשלה לא למנות אותו (אייל זמיר) לרמטכ"ל", נתניהו מצידו בחר להגיב: "מי שהתעקש היה ישראל כ"ץ". 
 
עוקב נוסף כתב: "תכלס היו רק 3 מועמדים. לא היה אפשר להביא מועמד רביעי ללא עבר בקרנות זרות?", ויאיר התייחס: "הוא גם קבע את המועמדים".
 
אמש (שני) תקף ברשתות החברתיות שלו את קאטר ואף כינה אותה כ"גרמניה הנאצית": "קטאר היא הכוח העיקרי מאחורי גל האנטישמיות חסר התקדים ברחבי העולם, שלא נראה כמותו מאז שנות ה-30 וה-40. קטאר היא גרמניה הנאצית בת זמננו".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה