משפט

מרדכי דוד מאיים על מפכ"ל המשטרה: "אני אתבע אותך"

אחרי שזומן לחקירה בעקבות חסימת רכבו של נשיא בית המשפט העליון לשעבר אהרן ברק, פעיל הימין מרדכי דוד לא נותר חייב ושלח איום לעבר מפכ"ל המשטרה דני לוי: "אתה מפכ"ל פוליטי שכפוף ליועמש"ית, אנחנו לא מפחדים ממך"
מערכת ice |  6
מרדכי דוד (צילום פלאש 90/ אבשלום ששוני)
סערה גדולה התרחשה בשבוע שעבר אחרי שפעיל הימין, מרדכי דוד, חסם את רכבו של נשיא בית המשפט העליון לשעבר, אהרן ברק. בעקבות כך, דוד זומן היום (ראשון) לחקירה במשטרת ישראל וממש לא נותר חייב.
פעיל הימין שלח מסר מאיים למפכ"ל המשטרה רב ניצב דני לוי וטען כי אם הוא אכן ייחקר הוא יגיש נגדו תביעה, ואף שלח רמז לקשר שלו ליועצת המשפטית לממשלה גלי בהרב מיארה: "אם תעצור אותי על חסימת אהרן ברק, אני אתבע אותך על אכיפה ברננית", תקף מרדכי דוד את מפכ"ל המשטרה.
בהמשך, פעיל הימין וכוכב הרשת מרדכי דוד לא עצר בזה וטען כי המפכ"ל מתעסק בפוליטיקה ואף טען כי הוא אינו מפחד ממנו: "אתה מפכ"ל פוליטי שכפוף ליועמש"ית, אנחנו לא מפחדים ממך".
בנוסף, העלה דוד סרטון לחשבון הטוויטר שלו בו הסביר מה קרה עם החקירה שלו. בפוסט עצמו כתב: "האם החקירה שלי בוטלה?אז ככה המפכל התערב בהתחלה שלא כחוק והוראה לעצור אותי מפקד מחוז התנגד בגלל אכיפה בררנית אחרי לחץ של השמאל בסוף הוחלט לעצור/לחקור אותי אתמול בלילה הימין עשה לחץ ובבוקר התקשרו אלי והודיעו שהחקירה בוטלה ועכשיו שוב התקשרו והודיעו שאני מוזמן בערב לחקירה".
 
כזכור, דוד חסם את רכבו של אהרן ברק ואמר לו: "אהרן ברק אתה חסום, אתה חסום יא אפס! דיקטטור. איך הבת שלך שופטת, איך אשתך הייתה שופטת?". דוד פתח את דלת רכבו של ברק וצעק לעברו: "דיקטטור, חמינאי של דורנו, חמינאי של דורנו. אהרן ברק יא אפס, דיקטטור אפל זה מה שאתה, האוטו שלך חסום, האוטו שלך חסום".
 
תגובות לכתבה(6):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 6.
    שיעצרו אותו, ואז את אלפי הקפלניסטים שעשו SAME SAME (ל"ת)
    דין שווה לכל החוסמים 02/2026/01
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 5.
    ווואו איזה פחד צעצוע יאללה תגזגז
    גבר גבר 02/2026/01
    הגב לתגובה זו
    0 0
    ואל תטיף נגד המפכ״ל ואת המימון שקיבלת לעמותה מיותרתצתחשוף כי ה ייחשף וויקטוריה לא תעזור
    סגור
  • 4.
    לא נשאר חייב?
    הכחול הנכון 02/2026/01
    הגב לתגובה זו
    0 0
    זה מה שיש לכם לכתוב, הוא לא נשאר חייב? פלא שהוא מרגיש מלך העולם... לא נשאר חייב... בושה
    סגור
  • 3.
    עוד יבוא היום.. (ל"ת)
    אורן 02/2026/01
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 2.
    מרדכי דוד
    פינקלוביץ 02/2026/01
    הגב לתגובה זו
    0 1
    מרדכי דוד אתה טיפש. הימין עשה לחץ, מקסימום יהיו לו טחורים
    סגור
  • 1.
    הגיע הזמן שהמפכל ילמד את האפס הזה דרך ארץ (ל"ת)
    ציון 02/2026/01
    הגב לתגובה זו
    1 1
    סגור