חדשות
שרון בן עזרא, סמנכ"ל השיווק של מימון ישיר מסיים את תפקידו
בן עזרא סוגר למעלה מעשור של פעילות בחברת האשראי הצרכני, כשבתקופתו קידם שיתופי פעולה אסטרטגיים מול גופים בולטים בענף הרכב. יחליף אותו ערן גולן, המשמש כיום בתור מנהל הפיתוח העסקי של החברה
שרון בן עזרא, סמנכ"ל השיווק של מימון ישיר מסיים את תפקידו. את בן עזרא יחליף ערן גולן, המשמש כיום בתור מנהל הפיתוח העסקי של החברה.
בן עזרא סוגר למעלה מעשור של פעילות בחברת האשראי הצרכני, כשבתקופתו קידם שיתופי פעולה אסטרטגיים מול גופים בולטים בענף הרכב ובדיגיטל, ולקח חלק בהגדרת יעדי החברה וניהול התקציב שלה, לרבות גיבוש מודל השכר לעובדים. הכנסות החברה צמחו בשנים בהן עבד בה, כשב-2019 רשמה מימון ישיר רווח נקי של 123 מיליון שקל.
במקביל לתפקיד האחרון כסמנכ"ל השיווק של מימון ישיר, בן עזרא כיהן גם כסמנכ"ל הכלכלה וה-BI. קודם לכן שימש גם כמנכ"ל המכירות והאשראי בחברה. למימון ישיר הגיע אחרי שניהל את המחלקה הכלכלית של החברה האם, ביטוח ישיר. לבן עזרא תואר ראשון בכלכלה וחשבונאות ותואר שני במנהל עסקים מאוניברסיטת תל אביב.
קראו עוד ב-ice
שרון בן עזרא מסר: "לאחר 13.5 שנים במימון ישיר החלטתי לצאת לדרך חדשה. מימון ישיר הייתה מאז ומתמיד בית עבורי ונפלה בחלקי הזכות להיות חלק מהצוות המייסד של החברה. ברצוני להודות לחברי ההנהלה על השנים הרבות של העבודה המשותפת ולערן וולף על ההזדמנות שניתנה לי לחבור למיזם השאפתני והמוצלח שנקרא מימון ישיר".
- יעקב הלפרין נגד קשת: "מנצלים לרעה את כוחם בשוק הפרסום"
- רינה מצליח עוררה סערה באולפן: "יש מחלוקת אם הייתה קורונה"
- אילה חסון: בן כספית מקנא בי; כספית: מעדיף להיות ריקלין
שרון בן עזרא מסר: "לאחר 13.5 שנים במימון ישיר החלטתי לצאת לדרך חדשה. מימון ישיר הייתה מאז ומתמיד בית עבורי ונפלה בחלקי הזכות להיות חלק מהצוות המייסד של החברה. ברצוני להודות לחברי ההנהלה על השנים הרבות של העבודה המשותפת ולערן וולף על ההזדמנות שניתנה לי לחבור למיזם השאפתני והמוצלח שנקרא מימון ישיר".
ערן וולף, מנכ"ל מימון ישיר מסר: "שרון בן עזרא נמנה עם צוות המייסדים של מימון ישיר ושותף לכל מהלכיה המרכזיים החל משנת הקמתה. אישיותו הייחודית משתקפת בחשיבה הכלכלית והשילוב בין יכולת אנליטית גבוהה, רקע פיננסי ויצירתיות שיווקית. שרון היה חלק משמעותי בהישגיה הגדולים של החברה ואני מאחל לו הצלחה גדולה בהמשך".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
4.שרון גאון פיננסי והאיש הכי הגון שאני מכיר (ל"ת)כחל אבי 06/2020/03הגב לתגובה זו0 0סגור
-
3.שרון בו עזרא אחראי מרכזי לצמיחת החברהאחד שמכיר 05/2020/25הגב לתגובה זו0 0העזיבה של בן עזרא הייתה צפויה כאשר החברה עמדה להנפיק. ביטול ההנפקה קידם את העזיבה. שרון בן עזרא הוא אנליסט ואיש שיווק מבריקסגור
-
2.המציאות, כרגיל, קצת פחות ורודהברונו 05/2020/21הגב לתגובה זו2 0מימון ישיר עומדת לפני משבר אמיתי, משתי סיבות: יכולת ההחזר של הלקוחות שלהם מוטלת בספק והם עומדים לספוג הפסדים וכמובן אחוזי האבטלה הגבוהים שיורידו משמעותית את הביקוש לאשראי. שרון הוא הראשון שמשלם את המחיר.סגור
-
1.מלך , אלוף , נכס לכל חברה (ל"ת)ערן 05/2020/21הגב לתגובה זו3 0סגור


