בריאות
ריקול למוצר המוכר שנמכר בישראל: ''להפסיק את השימוש בו לאלתר''
ספריי צבע רב שימושי כחול 21 דגם: GURI LINERO נקרא לריקול. המוצר אינו עומד בדרישות התקן הישראלי הרשמי החל עליו
קריאה להחזרת מוצר ספריי צבע רב שימושי. חברת יחזקאל אהרון (כמיפרוד) דבקים וחומרי איטום בע"מ קוראת לציבור להפסיק את השימוש מיידית במוצר שיובא ושווק על ידה: ספריי צבע רב שימושי כחול 21.
מדובר בספריי צבע רב שימושי כחול 21 דגם: GURI LINERO. תאריך תפוגה: 13-05-2026. ברקוד: : 7290010522040. ארץ ייצור: סין. שווק בתאריכים: 13.10.2024-20.06.2025
תיאור הסיכון וסוג הסיכון הוא כימי. בבדיקת שנערכה מטעם הממונה על התקינה באמצעות מכון התקנים, נמצא כי המוצר אינו עומד בדרישות התקן הישראלי הרשמי החל עליו: ת"י 1343 - צבעים ולכות - דרישות כלליות מפברואר 2019.
עוד ב-
הליקויים הם חריגה גבוהה בתכולת עופרת (מתכת רעילה) מדרישות התקן. פעולה נדרשת
כל המחזיק במוצר זה מתבקש להפסיק את השימוש בו לאלתר ומוזמן לפנות למקום הרכישה, לצורך החזרתו וקבלת פיצוי כספי. לפרטים נוספים ניתן לפנות לחברת יחזקאל אהרון (כמיפרוד) דבקים וחומרי איטום בע"מ.
כל המחזיק במוצר זה מתבקש להפסיק את השימוש בו לאלתר ומוזמן לפנות למקום הרכישה, לצורך החזרתו וקבלת פיצוי כספי. לפרטים נוספים ניתן לפנות לחברת יחזקאל אהרון (כמיפרוד) דבקים וחומרי איטום בע"מ.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.אתם אתר שכונה (ל"ת)אתר שכונה 12/2025/01הגב לתגובה זו3 0סגור
-
2.תצרפו תמונה (ל"ת)אביב 12/2025/01הגב לתגובה זו4 0סגור
-
1."המוצר האהוב בישראל " חחחחמוטי 11/2025/30הגב לתגובה זו1 0איזה הגזמה .רוב הישראלים לא שמעו על זה בכללסגור



