בעולם
דרמה בשידור חי: המרואיין התמוטט באולפן ומת - צפו בתיעוד הקשה
מה שהחל כשידור פוליטי רגיל הפך ברגעים ספורים לסצנה מטלטלת שאיש באולפן לא ישכח. המצלמות המשיכו לתעד כשהדיון נקטע בפתאומיות, והמאבק להציל את חייו של אחד המשתתפים הפך לדרמה מצמררת לעיני הצופים. צפו בתיעוד הקשה לצפיה
האולפן של תוכנית האקטואליה הפופולרית “Dólar Blue” שבפוסאדאס הפך ביום רביעי האחרון לזירת דרמה קשה, לאחר שהפוליטיקאי הארגנטיני הרנן דמיאני, בן 64, לקה בלבו בשידור חי והתמוטט לעיני המשתתפים והצופים. דקות ספורות לאחר תחילת הדיון, הבחינו הנוכחים כי דמיאני מתקשה לנשום ומאבד את שיווי המשקל. אחת המשתתפות אחזה בזרועו רגע לפני שנפל אל הרצפה.
האולפן כולו היה נדהם, וכך מן הסתם גם הצופים בבית. בין הנוכחים היה גם שר הבריאות לשעבר, וולטר וילאלבה, שניגש מיד לבצע פעולות החייאה. צוות ההפקה הזעיק אמבולנס, אך כשהגיעו הפרמדיקים, מצבו של דמיאני היה אנוש. הוא פונה בדחיפות לבית החולים מדריאגה בעיר, שם קבעו הרופאים את מותו.
האירוע המצולם הופץ ברשתות החברתיות בתוך דקות, למרות בקשת ההפקה להימנע מהפצת הסרטון “מתוך כבוד למשפחה ולנוכחים באולפן”. הסרטון הוסר מיוטיוב אך כבר זכה לתפוצה עצומה והצית דיון ציבורי על גבולות השידור החי בעידן הדיגיטלי.
אזהרה: התיעוד קשה לצפיה
דמיאני, חבר במפלגת “Unión Cívica Radical”, היה דמות בולטת בזירה הפוליטית הארגנטינית. הוא שימש כחבר קונגרס לאומי, עמד בראש ועדת החקיקה הפלילית ונבחר לכהן בתפקידים ציבוריים נוספים במחוז מיסיונס. בשנים האחרונות היה מעורב בהכנות לריצה מחודשת בבחירות הקרובות, הצפויות להתקיים בתוך עשרה ימים בלבד.
עוד ב-
בעקבות מותו, הביעו בכירים במדינה את אבלם. “אני מזועזע וכואב”, כתב מושל מיסיונס הוגו פסלקה. “הרנן היה איש של עקרונות וידידות אמיתית. ארגנטינה איבדה אדם נדיר”.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



