רכילות עסקית

אייל וולדמן בן ה-65 ובת הזוג הצעירה ב-43 שנה נחשפים: זה מה שעשו

איש העסקים ומייסד חברת "מלאנוקס" אייל וולדמן בן ה-65, כבר רשמית לא מסתתר עם בת הזוג מאיה בת ה-22, והם הגיעו אל ערב הגאלה החגיגי של “שבוע האופנה ישראל קנדה תל אביב 2025” וסיקרנו את כולם
דסק תרבות |  3
אייל וולדמן (צילום יחצ)
ממש לא מסתתרים. ערב הגאלה החגיגי של “שבוע האופנה ישראל קנדה תל אביב 2025” התקיים במשכן החדש במתחם קרמניצקי של חברת ישראל קנדה במעמד הגברת הראשונה, רעיית נשיא המדינה, מיכל הרצוג ובהנחייתן של גלית גוטמן ונועה תשבי, אבל את ההצגה גנב בגדול אייל וולדמן שחשף לעיני כל את זוגתו הצעירה.
איש העסקים ומייסד חברת "מלאנוקס" אייל וולדמן בן ה-65, כבר רשמית לא מסתתר עם בת הזוג מאיה בת ה-22, מדריכת פילאטיס. השניים בזוגיות ב-10 חודשים האחרונים ובחודש אוגוסט האחרון נחשפה מערכת היחסים לראשונה.
השניים הכירו בפתאל טרמינל בשדה התעופה, שם מאיה עבדה כדיילת קרקע. הזוג השתדל פחות לשתף ברשתות החברתיות, עד לשלב זה. בימים אלו השניים מבלים בחופשה זוגית במדריד, הם הגיעו לבירת ספרד כדי לכבד את החתונה של לי עופר, בתם של עידן ובתיה עופר, מעשירי ישראל, שנישאה לבן זוגה דניאל אפרתי.

ערב הגאלה החגיגי של "שבוע האופנה ישראל קנדה תל אביב 2025" התקיים במשכן החדש במתחם קרמניצקי של חברת ישראל קנדה, נותנת החסות הראשית, בנוכחות ברק וורד רוזן והילדים בן ובת זוגו דיין שוורץ, לי ובן זוגה ורום,  ואסי טוכמאייר ולירון וייסמן, ובתו של אסי מאיה טוכמאייר ובן זוגה, ובישרו את פתיחת שבוע האופנה ה- 15 ביוזמתו ובהפקתו של מוטי רייפ.
בין המוזמנים: ראש עיריית תל אביב יפו מר רון חולדאי ורעייתו יעל, שירה וישי דוידי, האלוף במיל זיו ישראל ועידית, איל וולדמן ומאיה, אריאלה ורטהיימר, לילך טופילסקי, בת שבע בובליל, גביש יובל וניצה, דפי וגיגי לוי, יסמין לוקץ, גדעון אוברזון ודינה, ג'ורג'י אקירוב ורוברטה בוארי, , גליה הראל דור ובתה, גלית פרבר וניר שרצקי, דנה אונגר בר דיין, דפנה פושינסקי והבת לורי, אירית רחמים, האדריכל מיכאל אזולאי, האדריכלית אירמה אורנשטיין ובנותיה איה ושלי, איילה ובועז מולדבסקי, הדס פורר, הילה קניסטר בר דוד, גלית גוטמן ויגאל אהובי, ילנה רלף.
כמו כן יערה קידר, ישר אבנר ועדי, לאה שנירר, להט דן ולימור, ליהי לפיד, ליאור סושארד, מיכל וגיא ברעם, עוז ברלוביץ מנכ"ל ארקיע, מימי ודני לוזון וכלתם מאיה, לירן פטרזיל, סטיב נסימה, מירי חבס, רג'ין גנזי, האדריכלית, אורלי שרם, נעמי רוגובין, נוני מלכה, סיון קליין וזיו קורן, עתליה שמלצר, עפרה רייף שמלצר, עידית בר, אילן בז'ה, עינת לסר, צחי ארבוב וליהי הרמן, ציפי רפאלי, יו"ר חבר הנאמנים של שנקר, אורית אפרתי, הגר אלמביק, שירה איסקוב, ציפי רפפורט, קובי ולימור בלדב, רביץ קובי ואורלי, רוית עייני, רונית יודקביץ ואלי ברק, ריקי פתאל.
תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    פאתט (ל"ת)
    אנונימי 10/2025/28
    הגב לתגובה זו
    3 0
    סגור
  • 1.
    סיפור עצוב עם הבת שלו (ל"ת)
    ערן הראל 10/2025/27
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • הידעת שהוא פתח מרכזי הייטק בעזה? מי יודע איך וכמה
    אני רק שאלה 10/2025/28
    הגב לתגובה זו
    2 0
    הם תרמו ל-7?
    סגור