תרבות ופנאי
67 שנים: חני נחמיאס מציינת יום מיוחד ביותר
הכוכבת האהובה ציינה את יום הולדתה בפוסט חשוף לצד תמונת ילדות, אך בחרה שלא לחסוך בביקורת על המצב המדיני: "אין שום דבר 'חגיגי'. מה עשינו ומה השגנו? מחכה להשלמות מטראמפ" | כל הפרטים
כולנו מכירים את חני נחמיאס מהשירים האייקוניים, מתוכניות הילדים המיתולוגיות ומהבמות הגדולות ביותר. אך מאחורי החיוך הנצחי, מסתבר שביום הולדתה ה-67, נחמיאס מרגישה פחות חגיגית ויותר דעתנית מתמיד. בפוסט מרגש שהעלתה היום (חמישי) לרשתות החברתיות לצד תמונה מתוקה שלה מימי ילדותה, היא משתפת את עוקביה בתחושות מעורבות המשלבות הודיה לצד תסכול עמוק מהמציאות הביטחונית.
"הילדה הזאת כבר סבתא גאה ומאושרת והיא 'חוגגת' היום יומולדת", פתחה נחמיאס את דבריה, אך מיהרה לסייג: "טוב, אז בואו נפרק את המילה 'חגיגה' בהקשר של התבגרות. אין בזה שום דבר 'חגיגי' למעט העובדה שאני מודה לאלוהים יום יום על כל מה שקיבלתי ועל העובדה שאני עדיין יכולה להשתמש במתנות שהוא העניק לי ואפילו ליהנות מהן מאוד".
"איראן המומה? הם היו פתוחים גם לפני המלחמה" בהמשך הפוסט, נחמיאס לא היססה להתייחס להכרזה הדרמטית של דונלד טראמפ על הפסקת האש, ולא נשמעה מרוצה בלשון המעטה: "מעבר לזה היקום העניק לי היום עוד מתנה כפויה שנקראת 'הפסקת אש' - מתנה לא משמחת שהייתי מחזירה בשמחה. מה עשינו??? ומה השגנו??? אה כן - מיצרי הורמוז פתוחים... יששששש. אה, הם היו פתוחים גם לפני המלחמה".
נחמיאס חתמה את דבריה במסר מפוקח לציבור ולמקבלי ההחלטות: "אז עד הסבב הבא תודה לכל המברכים, לאלה שכותבים, מצלצלים ולאלה שמתעקשים לשיר לי 'היום יומולדת' מההתחלה ועד הסוף. שרק נהיה בריאים ואופטימיים. טראמפ - אני מחכה להשלמות".
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


