תרבות ופנאי

בגיל 36: זו הבשורה הקשה שקיבלה זוכת האח הגדול

זוכת העונה העשירית של האח הגדול מעדה כאשר צעדה על המסלול במסגרת ערב הגאלה של שבוע האופנה ישראל קנדה תל אביב לצדן של שירלי בוגנים וטיילור מלכוב, פונתה לבית החולים שם התברר כי נקעה את רגלה
מערכת ice בידור | 
תקווה גדעון (צילום מסך מתוך גיא פינס)
זוכת האח הגדול תקווה גדעון עלתה אתמול על המסלול בשבוע האופנה של ישראל קנדה תל אביב, אך את מה שקרה לה, היא תרצה לשכוח. בזמן שצעדה על המסלול לעיני לא מעט מצלמות ואור זרקורים, מעדה תקווה ונפלה. לאחר מכן פונתה לבית החולים וקיבלה את הבשורה המרה שמדובר בנקע.
כזכור, אמש נערך ערב הגאלה של שבוע האופנה של ישראל קנדה תל אביב, כאשר מלבד זוכת האח הגדול, צעדו על המסלול שלל מפורסמים נוספים כמו: אסף גרניט, שירלי בוגנים, טיילור מלכוב ועוד. לאחר הנפילה המשיכה תקווה לדדות על המסלול, עד שבסוף המסלול כבר התקשתה ללכת. בסיום האירוע, כאשר האורחות עלו שוב על המסלול, תקווה כבר לא עלתה, כך שהיה ברור כי היא סובלת מפציעה רצינית.
תקווה גדעון היא זוכת העונה העשירית של האח הגדול משנת 2020, אשר כונתה כ-"עונת הקורונה", היא גברה בגמר על ירדן אדרי שהגיעה למקום השני, אסיף אלקיים שסיים שלישי, גדי פניבילוב שסיים במקום הרביעי ואודליה סוויסה שהגיעה למקום החמישי. לאחרונה הביעה את דעתה על הפוסט שפרסמה יוצאת העונה האחרונה של האח הגדול, אנה סופיה קלמן שחשפה כי היא עוזבת הארץ.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה