תרבות ופנאי
תרצה כהן תככב ב"ארץ נהדרת": זו השחקנית שתהיה אמונה על החיקוי
תרצה כהן, פליטת "האח הגדול", תקבל חיקוי בעונה החדשה של התוכנית "ארץ נהדרת". מי השחקנית שתהיה אחראית על ביצוע החיקוי של כוכבת הריאליטי? | כל הפרטים
תרצה כהן, פליטת תוכנית הריאליטי "האח הגדול" אשר הגיעה למקום השלישי בתחרות, תקבל חיקוי בתוכנית הסאטירה "ארץ נהדרת" של קשת 12. על פי הפרסום של "ישראל בידור", מי שתהיה אמונה על החיקוי של כוכבת הריאליטי היא השחקנית והקומיקאית ליאת הר לב. כידוע, העונה החדשה של התוכנית "ארץ נהדרת" תשודר מחר (רביעי) בערוץ 12, זאת לאחר הפסקה ממושכת.
דמות נוספת שתזכה לחיקוי בתוכנית הטלוויזיה הפופולרית היא גרטה טונברג, הפעילה הסביבתית והפוליטית השוודית אשר לקחה חלק בהובלת המשט לרצועת עזה יחד עם פעילים פרו פלשתינים נוספים. מי שתגלם את דמותה של הפעילה הסביבתית והפוליטית היא השחקנית גיה באר גורביץ', כוכבת תוכנית הטלוויזיה "ארץ נהדרת".
תוכנית הסאטירה מתכוננת לעונתה החדשה וזאת ללא שחר חסון, ומי שנבחר להחליף אותו בתוכנית הוא הקומיקאי אוראל צברי, כך על פי הפרסום באתר של "ישראל בידור". בסטורי שצברי העלה לרשת החברתית אינסטגרם, הוא כתב: "אני מתרגש להתחיל היום צילומים לעונה 4 שלי בארץ נהדרת.
אתם לא מבינים איזה רמה של הגשמת חלום זה היה להצטרף לזה. ברמה שכשגרתי בחו''ל כילד, הייתי רואה בלופים את ה-DVD שהיו מוציאים בכל סיום עונה עם כל המערכונים והייתי מכיר בעל פה והייתי מחכה שיגיעו דודים לבקר מישראל עם ה-DVD החדש שיצא''.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.אאאלכס 10/2025/22הגב לתגובה זו0 0תרצה אישה יפה.סגור



