תרבות ופנאי

עומר אדם מכין הפתעה: זה הצעד שלו בשביל המעריצים

הכרטיסים לארבע ההופעות של הזמר המצליח באצטדיון רמת-גן אזלו, והוא מחליט על צעד נוסף שיקרב אותו אל המעריצים
מערכת ice | 
עומר אדם (צילום חיים גולדברג/פלאש 90)
הזמר המצליח עומר אדם פתח אתמול (שלישי) את מכירת הכרטיסים ל4 הופעותיו באצטדיון רמת-גן בחודש אוגוסט, ותוך זמן קצר כלל המקומות אזלו. כעת, במטרה לאפשר לנוספים מקהל מעריציו ההדוק לראות אותו בביצוע, אדם מכריז על פתיחת הופעה נוספת.
מחר ב11:00 תיפתח המכירה להופעה החמישית של אדם באצטדיון רמת-גן, במסגרת הפיילוט של העירייה. "שותפים שלי, פותח לכם מחר מופע נוסף, אוהב אתכם מכין לכם הפתעות של החיים תגיעו חזקים", רשם אדם.
זמר נוסף מהז'אנר ומצליח לא פחות, שרצה גם להופיע באצטדיון הגדול הינו אייל גולן. אך כאמור, הרצון של גולן לא התקבל בברכה לאחר התנגדות נחרצת של הקואליציה העירונית ברמת-גן.
ראש העיר כרמל שאמה הכהן ביצע משאל חסוי בקרב 16 מחברי הקואליציה העירונית, בו הוא שאל את דעתם האישית על הופעותיו של גולן, ו15 חברים התנגדו. במקביל, גולן מנהל מאבק משפטי נגד העירייה, לאחר שזו דחתה את בקשתו להופיע באצטדיון בעקבות חשש מרעש לשכנים. הדיון בין שני הצדדים יתקיים מחר.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה