כסף וצרכנות

רשת הלואו-קוסט בבשורה לישראלים: מוצרי ניקיון החל מ-5.80 שקלים

רשת "ליאור עדיקה" מצטרפת למתחרות בשוק ומנגישה מוצרי ניקיון בעלויות נמוכות במיוחד לכבוד חג הפסח המתקרב. המבצע החדש יהיה זמין למימוש עד ה-15 באפריל | כל הפרטים
מערכת ice | 
קניות בסופר-אילוסטרציה (צילום shutterstock)
חברת "ליאור עדיקה", המוכרת כרשת חנויות הטיפוח הזולה, מכריזה על חגיגות מבצעים על מוצרי ניקיון שונים לכבוד חג הפסח המתקרב. רשת הלואו-קוסט הישראלית מצטרפת למתחרות בשוק, ביניהן הקמעונאיות "רמי לוי שיווק השקמה", "יוחננוף", "חצי חינם" ועוד ומנגישה עשרות מוצרים בעלויות נמוכות במיוחד. ההטבה החדשה תהיה בתוקף בתוקף עד ה-15 באפריל או עד גמר המלאי.
כך למשל, תרסיס לניקוי וחיטוי רב תכליתי (750 מ"ל) של המותג "דזיטול" זמין לרכישה בעלות של 12.80 שקלים למארז ברשת. באילת, תשלמו על אותו המארז 10.80 שקלים בלבד. בנוסף, אבקת הפלא המקציפה, המסייעת בניקוי פנימי יסודי לאסלה של המותג "יעקבי", נמכרת במחיר של 12.90 שקלים. בסניף שנפתח באילת, תחויבו בתשלום של 10.90 שקלים. 

(צילום: מתוך עמוד הפייסבוק של רשת ליאור עדיקה)
חבילת מגבונים לרצפה של המותג "ריצפז" זמינה לרכישה בעלות של 7.90 שקלים ברשת "ליאור עדיקה". בניגוד לכך, בסניף שנפתח באילת, תחויבו לשלם על המוצר 6.90 שקלים בלבד. 
במסגרת ההטבה החדשה, רשת הטיפוח הזולה מוזילה את מחירו של תרסיס הניקוי של המותג "כלורקס". עלות מוצר הניקיון הינה 6.80 שקלים ברשת. בסניף שממוקם באילת, הלקוחות יחויבו בתשלום של 5.80 שקלים בלבד. 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה