תקשורת ומדיה

הפתעה בשידור חי: מגישי החדשות עלו לשידור בתחפושות מיוחדות לפורים | צפו

ינון מגל חבש שטריימל, יקי אדמקר שלף רעשן עץ ענק ואברי גלעד הופיע בסרבל טיסה של חיל האוויר. כך נראו מהדורות האקטואליה בחג הפורים. צפו
מערכת ice | 
ינון מגל (צילום מסך ערוץ 14)
הלילה הזה באולפני הטלוויזיה הוכיח שגם כשנראה שהמצב רציני, פורים מצליח "לגנוב את המצלמה" ולהפוך את מהדורות האקטואליה למסיבה אחת גדולה. בין חילופי עקיצות פוליטיות להרמת כוסית "לחיים", המגישים והפאנליסטים פשטו את החליפות המעונבות (או לפחות הוסיפו להן קצת פרווה) ועלו על מדים.
ההצגה המרכזית התרחשה, איך לא, באולפן "הפטריוטים". ינון מגל, האיש והמונולוג, החליט ללכת על המראה החסידי המשולב וחבש לראשו שטריימל מפואר. נראה שהכובע הפרוותי רק הוסיף לנחישות שלו בדרך לניצחון המוחלט, במיוחד כשלידו התיישבה שלומית לביא, שהגיעה בתחפושת מלכה וסיפקה את הטאץ' המלכותי של הערב.

צילומסך מתוך ערוץ 14
בגזרת האילתורים, יקי אדמקר סיפק סיפור שמתאים בדיוק לצהוב של פורים. אדמקר, שהגיע בדקה ה-90 עם כובע דוד סם וגלימת דגל ישראל, הודה שבכלל חשב שכולם יבואו בבגדים רגילים בגלל המלחמה. כשגילה שחבריו לפאנל השקיעו, הוא שלף את הנשק הסודי: רעשן עץ עצום, כזה שנראה כאילו יצא מנגרייה של פעם. בכל פעם שהוזכר המן (או מישהו שמזכיר אותו במזרח התיכון), הרעש באולפן הגיע לרמות שהצריכו הגנה לאוזניים.
 
יותם זמרי, מצדו, בחר בקו הומוריסטי-משפטי והתחפש לפיראט עם קריצה לאהרון ברק. "אני אגנוב לכם את הדמוקרטיה היום", הבטיח בחיוך, בזמן שאיתמר פליישמן נכנס לנעליו של סופר מריו עם קסדה שהושאלה מהבת של אדמקר. משה כהן אליה לא נשאר חייב ואימץ את הפאה הבלונדינית המזוהה עם דונלד טראמפ, תוך שהוא משלב בין הקמפיין לנשיאות לסנקציות על היועמ"שית. אפילו דוקטור ערן חרמוני הגשים לאמא חלום והגיע בחלוק רופא, אולי כדי לרפא את הפוליטיקה הישראלית.

צילומסך מתוך ערוץ 14
אבל האווירה הפורימית לא נשארה רק בערוץ 14. גם בערוץ 12, אברי גלעד החליט לעשות "תחפושת בתוך המציאות" ועלה לשידור בסרבל טיסה של חיל האוויר.

צילומסך מתוך ערוץ 12
גלעד, שנראה מוכן להמראה בכל רגע, נתן פייט רציני למראה הלוחמני של פליישמן, והוכיח שבפורים הזה, גם מי שלא נמצא בקוקפיט מרגיש לפחות לרגע כאילו הוא בשמיים.
נראה שהשנה המגישים החליטו שדווקא עכשיו, קצת הומור עצמי ורעש של רעשנים הם התרופה הכי טובה לחדשות.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה